Tea Topic - Als je eenmalig gratis een reis mocht maken waar zou je heen gaanNet als vorige week zit ik vroeg in de ochtend (eigenlijk ben ik dus te lang op gebleven, nu een uur na middernacht) mijn Tea Topic te schrijven! Geen nieuwe artikelen meer op voorraad, dus moet echt weer wat actiever aan de slag! Dit keer geen eigen foto, maar een vraag van de site van Pickwick.

De vraag voor deze week luidt: “Als je eenmalig gratis een reis mocht maken waar zou je heen gaan?”

Tea Topic: Als je eenmalig gratis een reis mocht maken waar zou je heen gaan?

Door deze vraag ga je er wat meer over nadenken, eigenlijk wil ik nog wel het één en het ander als het om reizen gaat! Maar het is niet te realiseren dus staat het niet op mijn wensen of bucketlist. Maar toch, als ik dan eenmalig gratis een reis mocht maken dan zou ik het wel weten! Eerlijk is eerlijk dat er wel meerdere opties, de twee waarvan ik echt denk “Ja, graag!” lees je hier onder.

Armoede opzoeken

Ik zou de kinderen graag willen laten zien hoe het is om in armere landen te leven, in landen waar het allemaal minder goed is geregeld als in Nederland. Nu hoor ik mensen al denken, hier in Nederland heb je ook armoede… ja dat klopt, maar anders!

Zelf zou ik de kinderen graag armoede in Aziatische of Afrikaanse landen willen laten zien, maar dichter bij huis binnen Europa is het ook goed. Dit is een wens, laten zien dat we het hier zo slecht niet hebben en dat er nog genoeg te doen is in de wereld.

Of we ooit aan zo’n reis toekomen? Geen idee, maar het laat me niet los het zit al jaren in ons hoofd!

Japan, spiritualiteit en rust

Zelf zou ik heel graag naar Japan gaan, het land trekt me erg aan.. ik ben benieuwd naar de cultuur, natuur, gebouwen en de religie. Hoe het leven daar is en hoe het anders kan, anders als het ‘gehaaste’ leven van hier.  Om te zien, voelen en ervaren waar ik zo benieuwd naar ben heb je volgens mij weken zo niet maanden nodig, dus totaal niet haalbaar!

Op de eerste plaats wil ik mijn gezin niet zo lang missen en verder zolang wegblijven van werk en verplichtingen gaat hem ook niet worden, kortom ‘keep on dreaming’.

Had je deze reizen achter mij gezocht? 
Waar zou je zelf naar toe willen? Ik ben heel benieuwd!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Wat een mooie bestemmingen heb je uitgekozen.
    Ik denk dat ik zelf voor Nieuw-Zeeland zou kiezen. Die staat al enige tijd op mijn Bucket lijst en ik denk dat dat ook wel een dure vlucht moet zijn. Dus dan is het wel fijn om die gratis te krijgen 😉
    Leonie van Mil onlangs geplaatst…Theeleuten #3My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge