Zondag! Tijd voor Tea Topic nummer 28, dit keer een vraag die leuk… onzinnig en discutabel is, maar daarom misschien juist wel weer leuk! Deze keer gaat het erom wat je kiest… en wat zou ik dan kiezen en waarom?

De Tea Topic vraag luidt: “Heb je liever een jaar geen tv of een jaar geen snacks?

Tea Topic: Heb je liever een jaar geen tv of een jaar geen snacks?

Dilemma! Waarom? Ik zou evengoed voor beide kunnen gaan, eigenlijk heb ik dus geen voorkeur… lekker ‘grijs’ weer! Maar waarom dan? Ik zal het uitleggen..

Een jaar geen snacks, prima!

Of misschien zelfs wel beter! Beter voor mijn gewicht vooral! Maar wat zouden ze bedoelen met snacks? Ik neem aan alles wat ongezond is en je als mens eigenlijk niet nodig hebt… dus dan zou ik zeggen prima als ik dat een jaar lang niet mag, misschien zou het beter nog wat langer kunnen zijn!

Een jaar geen tv, ook goed!

Maar daar denkt de rest van mijn gezin echt anders over, ik heb al wel eens geroepen als de tv stuk is kunnen we ook wel een poosje zonder. De blikken die ik toen kreeg zeggen genoeg. De man in huis is nogal verslingerd aan de televisie, denk dat ik heb echt ongelukkig zou maken als er geen tv in huis zou zijn.

De meiden die kijken ook erg graag televisie, wat mij betreft iets te graag! Zelf kijk ik zelden televisie en als het ding niet aan staat ervaar ik echt meer rust. Heel af en toe kijk ik een programma terug via uitzending gemist als ik heb gehoord dat het programma goed is of dat het een onderwerp is dat me aanspreekt, maar echt vaak komt dat niet voor.

De conclusie…

Doe maar een jaar geen snacks, beter voor mij!
Die tv ach, die zetten we gewoon uit!

Wat zou jij kiezen? Een jaar geen televisie of geen snacks?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge