Tea Topic, wat zou je doen met een miljoenVolgens mij een vraag waar iedereen wel eens over nadenkt! Ze zeggen wel ‘geld maakt niet gelukkig’… maar ik ben van mening dat het wel helpt! Waarom? Nou met geld kan je wel kopen wat je nodig hebt of wat je graag zou willen.

De vraag voor deze week luidt: “Wat zou je doen met een miljoen?”

Tea Topic: Wat zou je doen met een miljoen?

Wat zou ik doen met een miljoen? Teveel wensen heb ik wel, als ik eerlijk ben…

Privé…

Iets waarvan ik een jaar of twee niet zou hebben gedacht dat ik het zou zeggen… maar een goed geïsoleerd huis kopen aan de grond met iets meer ruimte als nu. Dat zou ik als eerste doen, geen groot huis, geen duur huis en vooral een niet al te grote tuin (want dat is alleen maar meer werk, daar heb ik dan weer geen behoefte aan). Maar warme voetjes, geen tocht en genoeg ruimte voor de groter wordende meiden.

Verder? De kinderen wat van de wereld laten zien, ik zou graag willen laten zien hoe het is in landen waar mensen het slechter hebben als wij. Als een soort van bewustwording dat het niet allemaal zo vanzelfsprekend is als dat het lijkt.

Goed doel

Een pand kopen voor de speelgoedbank, een eigen plekje waar we ons geen zorgen hoeven te maken dat we eruit moeten of wat de huur zal zijn. Meer rust en een vaste stek, ik zou er blind voor gaan!

Geld maakt niet gelukkig…

Maar het helpt wel! Me niet druk hoeven maken over geld zaken, dat lijkt me echt prettig. Een specialist bezoeken omdat je denkt dat die iets voor je kan betekenen zonder eerst te weten of het wel of niet vergoed wordt, zo niet is het namelijk ook geen probleem.

En verder? Je niet druk hoeven maken, gewoon je ding doen zonder nee te hoeven verkopen op vragen waar je liever ja op zou zeggen.

Natuurlijk maakt niet (alleen) geld gelukkig… maar eerlijk is eerlijk het helpt wel en maakt het leven makkelijker!

Wat zou jij doen met een miljoen? Bijzondere dingen of ben jij van mening dat geld niets bijdraagt?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

  1. Denk dat wij er wel hetzelfde instaan. Ik vind een miljoen veel, maar ik zou er tegenwoordig wel raad mee weten. Geen gekke dingen. Gewoon geen zorgen meer maken, makkelijker kunnen leven en heel veel andere mensen een helpende hand toesteken. Mooi om jouw verhaal te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge