Tea Topic - Welk boek heb je het laatst gelezen?In de vakantie heb ik twee boeken uitgelezen, geen hoogstaande literatuur maar gewoon lekkere boeken om te lezen!  Het zijn twee boeken van Jojo Moyes, ik heb echt heerlijk gelezen en ze waren snel uit ook!

De vraag voor deze week luidt: “Welk boek heb je als laatste gelezen?”

Tea Topic: Welk boek heb je als laatste gelezen?

Voor jou

Tea Topic, laatst gelezen boek... dit is het op één na laatste boek... Voor jou!Een poosje geleden ging ik met een vriendin naar de film Me before you, een film die in mijn ogen mooi en goed in elkaar zit. Maar waar wel wat discussie over is ontstaan, wat overigens begrijpelijk is!

Naar aanleiding van de film besloot ik het boek te gaan lezen, een boek waar ik eerst in begon maar naar twee hoofdstukken geen tijd meer had. Maar toen ik in mijn vakantie ‘echt’ begon te lezen kon ik niet meer stoppen, wat een fijn boek om uit te lezen! Heerlijk!

Echt wel een aanrader wat mij betref! Als je wil weten waar het over gaat kan je het blogje over de film lezen, daar staat in grote lijnen het verhaal beschreven!

Een leven na jou

Tea Topic, mijn laatst gelezen boek... Een leven na jou van Jojo MoyesGelukkig was er een vervolg op het boek Voor jou, namelijk Een leven na jou! In dit boek gebeuren verrassende dingen en lees je hoe het Louisa afgaat na het overlijden van Will.

Een greep van de gebeurtenissen… ze gaat naar een verwerkingsgroep, krijgt een ongeluk, een nieuw familielid van Will komt zich melden, ze heeft een hork van een baas, redt haar nieuwe liefde en vertrekt naar New York!

Ik was blij verrast door dit boek! Stiekem baal ik dat er nog geen vervolg is, maar het boek heeft een open eind en er kan nog van alles gebeuren!

En welk boek nu?

Dat is nog even de vraag, morgen ga ik weer aan het werk en is er naast het werk, nevenwerkzaamheden, gezin en hobby’s niet zoveel meer over… maar ik vermoed dat het eerste boek dat ik pak er weer eentje zal zijn van Jojo Moyes!

 Welk boek heb jij als laatste gelezen? Welk boek raadt je me aan om te lezen?