Tea Topic, wat heb je nog nooit gegetenNa een dagje geen blog nu weer mijn wekelijkse tea topic! Het is er eentje waar ik maar weinig spannende antwoorden op kan geven, maar je leert me wel weer een klein beetje beter kennen! 

De vraag voor deze week luidt: “Wat heb je nog nooit gegeten?”

Tea Topic: Wat heb je nog nooit gegeten?

Okay, één keer…

Om te proberen heb ik wel wat dingen gegeten die echt niet voor herhaling vatbaar zijn wat mij betreft! Natuurlijk veel dingen heb ik ooit wel eens gegeten, maar niet van harte of gewoon niet om nog eens te eten!

Dat zijn rode bietjes en rode kool bah niet lekker… zo niets voor mij! Maar ook kreeft, mosterdsoep, gebakken insecten, harig en witte bonen in tomatensaus horen tot deze categorie “Eens en nooit weer”.

Als het ‘t laatste voedsel op aarde zou zijn, ja misschien omdat het dan toch anders is… zolang ik een keuze heb zal ik deze producten liever niet eten.

Echt nog nooit!

Mosselen, alleen het aanzicht al glibberig en vies van kleur bah! Verder eet ik ook niet alle vissoorten en ben ik niet te porren voor orgaanvlees. Als ik ergens ga eten en het is een verrassingsmenu geef ik altijd duidelijk aan dat ik geen schelp/schaaldieren en orgaanvlees eet.

Verder…

Ik ben normaal gesproken geen grote vleeseter, nu in het zomerseizoen staat de BBQ wat vaker aan en ja, daar hoort min of meer vlees bij. Maar over het algemeen hoef ik niet dagelijks iets als vlees.

Onze dochters eten alleen rundergehakt, kip en vis en daar kan ik me prima in vinden. Héén soms eten ze varkensvlees in de vorm van shoarma, helaas daarna vaak buikpijn dus dat is een zeldzaamheid.

Kortom, echt iets dat ik niet eet of ooit heb gegeten zijn mosselen! Wellicht zijn er veel meer producten maar dit is wat zo in me opkomt terwijl ik zit te schrijven.

En jij, wat heb jij echt nog nooit gegeten? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

    1. Haha, nee ik moet er ook niet aan denken… één keer was de intentie om kippenlevertjes te eten, maar bij het aanzicht ben ik al afgehaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge