Tea Topic - Waar zou je het liefste willen wonenTea Topic tijd! De leuke vragen lijk ik wel gehad te hebben en bij nieuwe theezakjes krijg ik of dezelfde vragen of vragen die ik gewoon niet wil beantwoorden. Van de week had ik op mijn werk deze vraag, maar vergeten een foto te maken! Ik heb dus maar even ‘gefotoshopt’… er moet toch echt een foto bij!

De vraag voor deze week luidt: “ Waar zou je het liefste willen wonen?”

 

Tea Topic:  Waar zou je het liefste willen wonen?

Het liefste…

Het allerliefste? In een wat droger klimaat met een temperatuur rond de 22-25 graden, geen idee waar dat dan zal zijn… maar dat lijkt me wel iets! Maar als ik dan ga verhuizen moet wel alles en iedereen mee!

Of de rust en ruimte van zuid Limburg is ook wel fijn, tenminste dat voelde zo tijdens de vakantie. Rust zal er minder zijn als het je ‘thuis’ is, maar ruimte en de rust van de natuur zijn er natuurlijk wel. Maar goed ook hier zou ik roepen graag alle fijne vrienden en familie moeten wel mee, tja en dat zal niet zomaar gebeuren!

Wat dan wel?

Wat zou ik wel willen? Nou stiekem heb ik niet zoveel te wensen… we wonen nu relatief klein, een appartement met drie slaapkamers. Eerlijk is eerlijk, wat meer ruimte in huis zou fijn zijn nu de meiden groter worden.

Echter tegelijkertijd denk ik, bah, het moet ook opgeruimd en schoon gehouden worden… en ga je groter kom je al snel in een éénsgezinswoning en daar hoort dan weer min of meer een tuin bij. Kortom eigenlijk woon ik hier prima en fijn, al zou een grond aan de huis, in ons stadje Wageningen met een geasfalteerd tuintje nog best een optie zijn!

Dus nee, ik woon niet in mijn droomhuis en dat zal ook nooit zover komen vrees ik! Maar we wonen al in de juiste woonplaats en we hebben een geasfalteerd tuintje… balkon genaamd 😉

Waar zou jij het liefste wonen? Of woon je al op je droomplekje in een droomhuis?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge