Tea Topic - Waar ben je dankbaar voorNog een handje vol Tea Topic vragen heb ik beschikbaar en dan is het op, over mits ik nog nieuwe vragen tegenkom op de theezakjes. Mijn gevoel zeg dat er te weinig diversiteit is op de theezakjes telkens komen de zelfde vragen terug. Kan natuurlijk ook ‘pech’ zijn, maar het einde lijkt nu in zicht te zijn… voor nu heb ik nog een vraag waar vele antwoorden mogelijk zijn!

De vraag voor deze week luidt: “ Waar ben je dankbaar voor?”

Tea Topic:  Waar ben je dankbaar voor?

Eigenlijk kan ik niet zo goed kiezen… ik ben dankbaar voor veel dingen!  Na even nagedacht te hebben over hoe ik het vorm ga geven heb ik bedacht dat ik er wat dingen  uitpik en die ga uitleggen voor zover het niet duidelijk is!

Grootouders

Ik heb mijn opa en oma nog aan één kant van mijn familie, daar ben ik zo onwijs blij en dankbaar voor! Mijn kinderen hebben dus naast opa en oma ook nog een ‘grote’ opa en oma, hoe mooi is dat?

De meiden

Dat we twee dochters hebben hadden we tien jaar geleden niet kunnen bedenken.. de kans op kinderen was nihil werd ons naar jaren medische molen verteld. Dat we toch twee meiden hebben gekregen is bijzonder!

Ouders en zusje

Mijn man heeft zijn vader nog en ik mijn ouders ook nog… het is fijn dat ze er zijn! Daarnaast mijn zusje, ben blij dat ze er allemaal zijn. Ze staan altijd voor ons klaar en helpen waar dat kan.

Werk en een thuis

In de huidige tijd ben ik blij dat we beide werk hebben! Er zijn ook genoeg mensen die dat niet hebben…

Doordat we werk hebben kunnen wij een appartement betalen en hebben we met ons gezin een ‘thuis’.

Leuke dingen

Waar ik ook dankbaar voor ben is dat we nu in de gelegenheid zijn om ook soms extra dingen te kunnen ondernemen. Een keer met de meisjes naar een park of museum of gewoon eens ergens wat kunnen gaan eten of drinken.

Vrienden en familie

Echt veel tijd hebben we niet om bij iedereen langs te gaan, maar we zijn blij met de familie en vrienden die we hebben. Vrienden komen en gaan, sommige willen persé vaak contact hebben… dat zijn vervolgens mensen die we steeds minder gaan zien omdat het ons gewoon niet lukt in ons best drukke (gezins)leven. We zijn dan ook blij met de vrienden en familie die ons gewoon accepteren zoals we zijn. Mensen waar we het fijn mee hebben als we ze zien en spreken zonder al te veel van elkaar te verwachten.

Samenwerkingen en vrijwilligerswerk

Ook ben ik dankbaar voor alle mogelijkheden die ontstaan door het vrijwilligerswerk wat ik doe. Maar ook door het bloggen, er komen daardoor soms mogelijkheden op mijn pad die ik zonder het schrijven nooit zou hebben gekregen.

Hoe langer ik erover nadenk, hoe meer er in me opkomt… maar voor nu hou ik het hier maar bij!

Waar ben jij dankbaar voor?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge