Tea Topic - Wat brengt jou een lach op je gezichtHet is aftellen… ik heb besloten dat tea topic #40 mijn laatste tea topic zal zijn, na deze dus nog drie te gaan! De reden? Er komen maar geen nieuwe vragen naar voren, de site met vragen staat vol met onzin en persoonlijke vragen en dat maakt dat ik er klaar mee ben! Ik ga mijn best doen om iets nieuws te bedenken en bedenk ik dat niet gaan we gewoon lekker bloggen op zondag! Maar voor nu… het 37ste tea topic!

De vraag voor deze week luidt: “ Wat brengt een lach op je gezicht?”

Tea Topic:  Wat brengt een lach op je gezicht?

Dat kan werkelijk van alles zijn! Van een goede aanbieding tot uitspraken van onze meiden… maar ook als ik een leuke blog lees of zelf een leuk artikel heb geschreven!

Het kan dus echt alle kanten op gaan… wat bracht de afgelopen week bijvoorbeeld een lach op mijn gezicht?

  • Op mijn werk liep het niet soepel, maar ik kreeg de problemen van andere opgelost!
  • De meiden genoten van het dansen en ze oefende wat af thuis.
  • Mijn site draaide weer en in een nieuw jasje, 100% naar mijn zin!
  • We kochten kleding en schoenen voor de meiden, verdriet in de portemonnee maar blij en trots dat het ‘gewoon’ kan.
  • Eigenlijk een lach, maar soms ook irritatie… onze oudste is 9,5 jaar oud en begint echt wat van die ‘tiener’ trekjes te krijgen! Eigenwijs, niets is leuk en zusjes doen stom… dus!
  • Afgelopen week waren we 13 jaar getrouwd… lang al weer en nog altijd blij met de man hier!
  • Gisteren genoten van onze variant op burendag, samen met de buren gegeten, gedronken en gekletst!
  • Het mooie weer zo in september, daar krijg ik echt een lach van op mijn gezicht…
  • Als ik hoor dat mijn dochter weerwoord heeft gegeven op een klasgenoot was ze een jaar geleden nog niets tegen zou hebben gezegd!

Dat zijn er wel wat hé? Eigenlijk zijn dit ook gebeurtenissen die op mijn Blije Blog artikelen zouden kunnen staan… maar hier krijg ik nu eenmaal een lach van op mijn gezicht!

En jij? Waar krijg jij een lach van op je gezicht?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge