Tea Topic - Wat doe je het liefst op een regenachtige dagVorige week mopperde ik in tea topic #37 dat ik niet veel vragen meer had liggen. Okay, echt veel is het nog niet… maar zondagmiddag dronk ik thee en wat denk je? Yes, een nieuwe vraag! Deze gaan we vandaag maar meteen even beantwoorden, toch leuker als de bewerkte thee labeltjes! Hopelijk tref ik de komende tijd vaker wat leuke en voor mij nieuwe vragen aan bij het thee drinken. Dan kan ik wellicht langer door met mijn Tea Topics!

De vraag voor deze week luidt: “ Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?”

Tea Topic:  Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?

Tja wat doe ik eigenlijk het liefste op een regenachtige dag? Daar kan ik wel wat dingen voor bedenken, maar daar zit direct een kanttekening bij. Het zou namelijk al weer heel anders zijn als je kijkt naar dik tien jaar geleden of nu! Een leven met of zonder kinderen is best een verschil.

10 jaar terug op een regenachtige dag

Toen er nog geen kinderen waren konden wij heerlijk genieten van een dagje luieren, wat langer in bed blijven, boekje lezen, televisie kijken of me bezig houden met één van de vele hobby’s. Gewoon omdat het kon en het buiten toch niet veel aan was! Nou ja, dit deden we dan als we vrij waren… op een regenachtige zondag gewoon helemaal niets, lekker!

Wat we ook nog wel eens deden was dan een rondje vrienden en familie. De familie van mijn man woont wat verder bij ons vandaan, dat leverde dat een goede vulling van de dag op! Op de terug weg gingen we dan wel eens ergens wat eten bijvoorbeeld of verdwenen we in een bioscoop.

Nu… wat doen we op een regenachtige dag

Eigenlijk gaan we nu vooral door met wat moet en wat er in de planning staat, regen of niet. Hebben we een dag waarop er niets hoeft kan het soms een pyjama dag worden. Maar eerlijk is eerlijk, die zijn er maar weinig! De dagen zijn hier over het algemeen nogal gevuld, soms een enkele zondag dat er geen verplichting is.

Als het echt dagen achter elkaar regent waardoor we ook niet lekker naar buiten kunnen willen we er nog wel eens op uit gaan.  Da gaan we een keer naar een “krijspaleis” (binnenspeeltuin) of de bioscoop om er even uit te zijn met de dames.

Het liefste op een regenachtige dag

Stel dat het een dag zou regenen en we hoeven niets… dan zou ik het fijn vinden om lekker met de meiden filmpjes te kijken in pyjama op de bank met popcorn. Gewoon lekker rustig! Wat ik ook leuk vind is om samen wat lekkers te maken op zo’n dag, maar op de één of andere manier komt dat er gewoon niet van.

Wat doe jij graag op een regenachtige dag?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

    1. Moet eerlijk bekennen dat ik nu al wat moeite begin te krijgen met de kortere dagen, hoop dat de herfst en winter snel weer voorbij zijn wat dat betreft!
      Verder.. ja als het hard waait en regent buiten lekker op de bank, niet verkeerd inderdaad!

  1. Wat leuk dat je de vragen op de theezakjes beantwoord, wat een goed idee 😉 Op een regenachtige dag zit ik het liefst met een boek op de bank onder een dekentje te lezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge