Wat was het laatste waar je aan dacht gisteren_Tea TopicTea Topic tijd, leuk! Inmiddels heb ik best wat foto’s gemaakt van vragen, deze week helaas veel vragen die we al eens op de foto hebben gezet! En een enkele vraag die ik niet zo leuk vind om t beantwoorden, die sla ik dan ook gewoon over…

De Tea Topic vraag luidt: “Wat was het laatste waar je gisteren aan dacht?

Tea Topic: Wat was het laatste waar je gisteren aan dacht?

Momenteel spoken er veel dingen door mijn hoofd, omdat ik deze vraag eerder deze week al heb uitgekozen heb ik het niet alleen van gisteren op geschreven maar ook van een aantal dagen daarvoor! Dus eigenlijk is de vraag wat veranderd, meer “Wat was het laatste waar je de afgelopen dagen aan hebt gedacht?”.

Maandag: Benieuwd hoe het onderzoek bij onze dochter is verlopen, wordt nog vervolgt over twee weken… maar het zit in mijn hoofd.

Dinsdag: Werkelijk van alles gaat er door mijn hoofd, van het werk tot het gesprek wat ik heb gehad met de arts van onze oudste dochter.

Woensdag: Volgens mij ben ik denkend over de kleding die ik aan het maken ben voor de meiden in slaap gevallen. Er staat me nog iets bij over het idee dat ik naar de markt wil over twee weken met de dames!

Donderdag – eergister: Na een wat minder fijne dag op het werk door van alles en nog wat en dat bleef en blijft eigenlijk nog steeds in mijn hoofd zitten. De wispelturigheid van mensen, de onduidelijkheid ik hou er niet van. Kortom, dat zat donderdag behoorlijk in mijn hoofd.

Vrijdag – gisteren: Phoe, druk maar leuk weekend voor de boeg, twee dagen schminken en mijn fiets ophalen!

Kennelijk overdenk ik s’avonds nogal de dag, nu ik er wat bewuster van was!

Overdenk jij de dag gebruikelijk? Ontstaan er juist ideeën zo in bed aan het einde van de dag? Vertel? Waar denk jij aan het einde van de dag?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge