Als je onsterfelijk zou zijn voor één dag, wat zou je dan doen?

Tea Topic nummer 40 is hierbij een feit, ik kan langer door als verwacht! Een vriendinnetje stuurt me regelmatig foto’s met voor mij nieuwe vragen! Dit keer een vraag waarbij ik mijn fantasie kan laten gaan, want onsterfelijk is niemand dus ook ik niet. Maar wat ik dan zou doen als ik één dag werkelijk niet zou kunnen sterven? Nou… best wel gekke dingen!

De vraag voor deze week luidt: “Als je onsterfelijk zou zijn voor één dag, wat zou je dan doen?”

Tea Topic: Als je onsterfelijk zou zijn voor één dag wat zou je dan doen?

Eigenlijk is het een vraag die helemaal niet bij mij past. Ik neem niet echt risico’s in het leven, van baan veranderen is al heel wat zeg maar! Wel hou ik ervan om (steeds) meer van mezelf te vragen gewoon omdat het kan en ik er een uitdaging ik zie.

Maar wat zou ik nu doen als ik een dag onsterfelijk zou zijn?

Denk dat ik zou gaan racen, heel hard scheuren over te smalle weggetjes. Of rijden over ‘dangerous roads’, van die weggetjes langs een cliff of een smal weggetjes om een berg heen. Maar een vrije val van een grote hoogte… of skydiven zonder parachute met zo’n pak aan. Het gevoel van vrijheid lijken me fijn, plus in dit geval de wetenschap dat je niet kunt overlijden.

Het zijn dingen die andere in het ‘normale’ leven wel gewoon doen, maar dingen die ik nu niet zo snel zou doen. Mij te gevaarlijk!

Een spannender antwoord heb ik niet, maar misschien jij wel? 
Wat zou jij gaan doen als je één dag onsterfelijk zou zijn?