Tea Topic - Wie heb je het laatst gebeldZondag…. Tea Topic tijd! Het is dat zondag gewoon mijn vaste Tea Topic dag is, anders was er een heel ander bericht online gekomen. Stiekem heb ik namelijk weer een hele leuke winactie klaar staan voor morgen! Maar goed terug bij vandaag, Tea Topic #41 een hele simpele vraag die best wel weer leuk is om te beantwoorden!

De vraag voor deze week luidt: “Wie heb je het laatst gebeld?”

Tea Topic: Wie heb je het laatst gebeld?

Bellen of ‘appen’

Om eerlijk te zijn moest ik mijn logbestand bekijken op mijn telefoon… ik bel niet zo heel vaak meer, ik stuur sneller een whats app berichtje!

Bellen is soms gewoon niet handig of je weet dat als je gaat bellen het allemaal wat langer duurt als dat je eigenlijk wil. Om die reden stuur ik regelmatig een app waar ik misschien een jaar geleden nog zou hebben gebeld. Tijden veranderen kennelijk!

Mijn logbestand ~ bellen

Omdat ik het leuk vind om wat verder te kijken zal ik wat meer vertellen over mijn laatste telefoontjes!

Als laatste heb ik mijn zusje gesproken gisteren, ik belde haar om iets te vragen over cadeautjes voor Speelgoedbank Wageningen. Het gesprek begon om 13.47 uur en duurde 13 minuten en 21 seconden!

Gisteren wat eerder op de dag belde onze jongste dochter naar oma, dat was om 10.52 uur en haar gesprekje met oma duurde 2 minuten en 51 seconden. Ze wilde oma graag bellen om te vertellen dat ze mag afzwemmen voor haar C diploma!

Het gesprek daarvoor was met Peter, de man hier in huis… dat was dus vrijdag al. Het gesprek begon om 17.50 uur en duurde 4 minuten en 7 seconden. Het was mijn ‘taxi’ dag en ik vermoed dat ik hem heb gebeld om af te spreken hoe verder tot 19.30 uur als ik thuis zou komen met de kinderen.

Het vierde gesprek was omdat onze oudste dochter even met haar vriendinnetje wilde afspreken.. dat was ook vrijdag. Het gesprek duurde 2 minuten en 13 seconden en het was 15.32 uur toen ze met elkaar belde over het dansen iets later die dag!

Laatste berichtjes ~ What’s app

Het meeste gaat tegenwoordig via berichtjes in mijn geval. Ik vind het handig en kennelijk veel andere ook gezien de lijst met groepen en berichtjes die er zijn.

Bovenaan in mijn lijst staat een gesprek met, jawel mijn zusje wederom over Speelgoedbank Wageningen maar dit keer gaat het over de planning!

Als tweede staat een reactie van iemand die zegt “Leuk :)!” dat was dan weer een reactie op iets dat ik hem heb laten weten… altijd goed!

Op de derde plaats staat een groepsapp van de Speelgoedbank, daarin hebben de vrijwilligers het over de feestdagen en dat alles er flink “sinterpieterig” uit ziet op de foto’s.

In het kort… het laatste heb ik gebeld en geappt met mijn zusje!

Met wie heb jij het laatste gebeld of gewhatsappt?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

 1. Bellen doe ik enorm vaak voor de salon. Dat is wel de makkelijkste manier om een afspraak te maken maar met een appje ben ik blij. Dat geeft mij wat meer reactie tijd. ik heb dus ook even mijn logbestanden nagekeken en mijn laatste gesprek is dan met mijn vader. Ook onze gesprekken duren langer dan nodig is dus ik app altijd. Maar mijn pa heeft daar zo’n hekel aan dat als hij de situatie niet in 1 zin kan weg appen dan belt hij . Gesprek van 13 min… of hij mijn honden even uit wilde laten whaha

  Toch mis ik soms de enorm lange gezellige telefoon gesprekken met familie en vrienden

 2. Het laatste telefoongesprek was met mijn man vanmiddag. Eigenlijk bestaat mijn logbestand hoofdzakelijk uit telefoontje naar en van mijn. En van afgelopen week staat daar het kdv en de huisarts bij.
  Zakelijk bel ik wel vaker, al heb ik een soort van belangst sinds ik van baan ben veranderd.

  Mijn laatste whatsapp stuurde ik naar een twittervriendinnetje om het te hebben over de blog die ik vanmorgen maakte over haar webshop.

  1. Leuk om te lezen!
   Minder grappig dat je een soort van ‘belangst’ hebt sinds de andere baan… nu moet ik eerlijk bekennen dat ik geen fan ben van bellen met ‘vreemden’, maar moet het voor mijn werk ook doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge