En het is weer zondag, Tea Topic tijd! Afgelopen week had ik zo maar zelf twee nieuwe vragen bij het drinken van thee! Afgelopen week heb ik meer thee gedronken als anders omdat ik weer flink aan het opletten ben… er moeten echt weer wat kilo’s verdwijnen. Het voordeel van meer thee drinken is ook meer kans op nieuwe vragen!

De vraag voor deze week luidt: “Wat was de laatste keer dat je de slappe lach had?”

Tea Topic: Wat was de laatste keer dat je de slappe lach had?

Ik of eigenlijk wij hebben vaak de slappe lach! Vooral op het werk en soms ook wel als we aan het werk zijn bij Speelgoedbank Wageningen.

Op mijn werk… tja dat is een dingetje! Wij hebben sinds zo’n anderhalf jaar een collega op de kamer die een soort van ‘beelddenker’ is. Kortom, als er iets gezegd wordt heeft ze er al een idee bij hoe dat er uit zou kunnen zien! Aan de hand van die beelden schiet ze in de lach en moeten wij weer om haar lachen. Maar soms gaat het ook werkelijk helemaal nergens om en blijven we erin! Als de één dan klaar is met lachen begint de ander weer!

Kortom… het gaat soms helemaal nergens over, maar we hebben de grootste lol!

Een voorbeeldje

Waarschijnlijk kan je, je er helemaal geen beeld bij voorstellen of denk je… tjonge was dat nu de reden tot de slappe lach? Ja dus… ik ga het proberen op te schrijven!

We hebben het over slecht slapen door snurkende en tandenknarsende partners, nu zegt één van mijn collega’s “gelukkig heb ik daar geen last van”. Wij gaan er nog even op door en op de één of andere manier komt het op slaapapneu en hoe dat soms behandeld wordt met zo’n apparaat met masker tijdens de nacht. Waarop gezegd wordt, “een soort stofzuiger die je dan op hebt toch? Lig je daar met een stofzuiger in bed…”

Vervolgens ziet onze nieuwste collega dat helemaal voor zich, met een stofzuiger in bed… maar tijdens dat we het hier over hebben vangt een collega van een andere afdeling in bed met een stofzuiger op en schiet in de lach. Ja, onze (mannelijke) collega met een stofzuiger in bed… 

Goed de grootste lol dus, niet alleen wij drieën hadden de grootste lol maar ook onze bezoekende collega en ook de collega’s op de gang konden meegenieten (het ging nogal hard al dat gelach en gejank).

De laatste keer…

De laatste keer dat we de slappe lach hadden was van de week, ik dacht maandag. Waar het over ging? Ik heb eigenlijk geen idee meer, maar het was weer een leuk begin van de week! We kunnen echt flink dubbel liggen om weinig bijzonders.

Er zijn ook momenten dat één van onze collega’s en ik elkaar aankijken en onze andere collega om iets helemaal in een deuk ligt. Vervolgens gaan wij mee in haar aanstekelijke lach, het kan allemaal!

Wat was de laatste keer dat jij de slappe lach had en met wie?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

  1. Zoals je weet krijg ik de slappe lach op de meest gênante momenten zoals een uitvaart of zoals de laatste keer voor de voorstelling van de kinderen

  2. Die vragen blijven leuk inderdaad! De vraag ‘Hoe ziet je droomhuis eruit?’ heb ik van de week ook een aantal keren gehad inderdaad. Maar weet er eigenlijk niet eens een antwoord op, moet ik eerst even over nadenken!

    Grappig dat je ook best vaal de slappe lach hebt, het kan zo lekker zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge