Tea Topic - Van welke kleine dingen word jij gelukkigTea Topic tijd op Veusteveul! Een aantal weken geleden ‘mopperde’ ik dat ik geen vragen meer had en dat ik waarschijnlijk zou gaan stoppen bij veertig. Maar er kwam een wending, er kwamen nieuwe vragen en een vriendinnetje stuurde foto’s van haar theezakjes door zodat ik er nog meer kreeg! Heb er nu zelfs weer een paar op voorraad! Kortom, de komende tijd zijn jullie nog niet van de Tea Topics af!

De vraag voor deze week luidt: “Van welke kleine dingen word jij gelukkig?”

Tea Topic: Van welke kleine dingen word jij gelukkig?

Eigenlijk weten lezers van Veusteveul het wel… ze zien met enige regelmaat de Blije Blog artikelen voorbij komen, daarin staan grote maar ook kleine dingen waar ik gelukkig van word.

Als antwoord op dit Tea Topic heb ik een ‘samenvatting’ gemaakt van kleine dingen waar ik gelukkig van word! Dit kunnen dingen uit mijn Blije Blogjes zijn maar ook andere kleine dingen die behoorlijk voorspelbaar zijn! Komen ze!

Gewicht verliezen ♥ Een goed gesprek  Mijn blog  Voorjaar 

Lekker lachen  Blije gezichten bij onze meiden ♥ Goede kop koffie met warme melk

Droog weer  Als iets wat ik in mijn hoofd heb lukt!  Tony’s Chocolonely 

Vrijwilligerswerk  Uitje met een vriendin  Achter de naaimachine 

Wandelen in het bos met het gezin  Goede film kijken  Vakantie ♥

 Mezelf kunnen en mogen zijn  Haken  Lange dagen, meer daglicht! 

Goed boek  Een arm om me heen… ♥ Zon! ♥

Van welke kleine dingen word jij gelukkig? Laat het me weten!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge