Tea Topic - Waar ter wereld voor jij je het meest comfortabel_02Het is al weer 20 november, nog twee weekjes (ongeveer) en dan is het tijd voor pakjesavond! De verjaardag van Sinterklaas! Maar nu is het eerst nog even Tea Topic tijd op Veusteveul! Helaas de laatste week weer veel dezelfde vragen, maar we zijn er nog niet doorheen!

De vraag voor deze week luidt: “Waar ter wereld voel jij je het meest comfortabel?”

 

Tea Topic: Waar ter wereld voel jij je het meest comfortabel?

De vraag ga ik even opsplitsen! Waarom? Eigenlijk schieten er direct twee dingen in mijn hoofd bij het lezen van deze vraag! In mijn geval splits in hem op in binnen en buiten, maar het had net zo goed in het dagelijks leven en vakantie kunnen zijn.

Binnen ~ meest comfortabel

Lastig… ik heb weinig rust van nature en de perfecte plek heb ik nog niet gevonden. Uitgaande van het meest comfortabele kan ik alleen maar zeggen, sinds die verschrikkelijke buurman weg is ben ik wel graag thuis. Thuis kan ik mezelf zijn en samen met mijn gezin doen en laten wat ik wil.

Waar we jaren lang geen verjaardagen thuis vierde of wat meer luidruchtige vrienden en familie niet thuis uitnodigde is dat tegenwoordig wel weer het geval. Langzaam maar zeker voel ik me weer thuis in ons eigen huis, kunnen we weer doen wat er bij hoort!

Buiten ~ meest comfortabel

Eigenlijk kwam als eerste het strand in mijn hoofd! Ik heb daar altijd het gevoel helemaal vrij te zijn. Vrij van de dagelijkse dingen maar ook de wind die mijn hoofd leeg maakt.

Zoals je misschien wel zult begrijpen heb ik het niet over een dagje in de zon op het strand een beetje bijkleuren. Nee, ik heb het over in het voorjaar, vroege zomer of najaar lekker over het strand lopen. Voeten in het water met de broek wat opgerold, wind in je oren en blik op oneindig.

Het stomme is als we in de buurt van het strand op vakantie zijn is het vaak te warm of te nat voor het strand! Erg vaak zijn we dus niet op het strand te vinden, maar als we er zijn kan ik daar echt van genieten en me uiterst comfortabel voelen!

Waar voel jij je het meest comfortabel? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge