Tea Topic - Welk beroep zou je wel een week willen proberenTea Topic, week 46! Nooit gedacht hier zo lang mee door te kunnen gaan… ik hoop dat Pickwick nog een heel poosje doorgaat met deze Tea Topics! Afgelopen week weer meerdere foto’s gehad van vriendinnen en ééntje van een bezoeker van de blog, leuk! Bedankt daarvoor!

De vraag voor deze week luidt: “Welk beroep zou je weleens voor een week willen proberen?”

Natuurlijk ben ik benieuwd naar wat andere doen en hoe ze dat beleven, ik kan dan ook niet kiezen uit één beroep… zoals gewoonlijk heb ik weer meerdere antwoorden op deze vraag!

Tea Topic: Welk beroep zou je weleens voor een week willen proberen?

Bij het beantwoorden van deze vraag hou ik dan ook geen rekening met mijn opleiding, kunnen of mogelijkheden, maar gewoon wat me mooi lijkt om eens te doen of ervaren!

Kapper

Wat me heerlijk lijkt is om mensen blij te kunnen maken met een mooi kapsel of een leuk kleurtje! Zoals sommige wel weten maak ik ik wel eens kapsels bij mensen voor een bruiloft of feestje. Daarnaast zet ik wel eens wat gekleurde plukjes in haren, bij zowel volwassenen als kinderen. Alleen daarmee al maak ik mensen blij!

Fotograaf (persfotograaf)

Foto’s maken, ik hou ervan! Maar wel op zeer amateuristische manier… een keer in de schoenen staan van een beroeps(pers)fotograaf lijkt me wel iets. Zien, voelen en ervaren hoe het is om echt mooie foto’s te maken en professionele spullen te gebruiken. Helaas iets om alleen maar van te kunnen dromen….

Reclameontwerper of designer

Een mooie reclame uiting maken, bij voorkeur zou ik dan kiezen voor posters, affiches, folders en internet. Op basis van wensen van een opdrachtgever iets ontwerpen dat vervolgens gebruikt zal worden ter presentatie van het bedrijf, een product of dienst. Ik ben wel benieuwd hoe het er in een dergelijk wereldje aan toe gaat.

Marketing/PR adviseur

Inhoudelijk ben ik erg benieuwd naar dit beroep! Mijn vermoeden is dat het helemaal niet bij me past, maar op de één of andere manier ben ik hier wel verschrikkelijk nieuwsgierig naar! Benieuwd naar het hoe, wat en waar in deze beroepsgroep.

Best wat uiteenlopende dingen denk ik, wat dat betreft ben ik behoorlijk nieuwsgierig! Hoe dit dat, hoe werkt het wat is de inhoud van zo’n baan? Leuk om te weten lijkt het me, maar wie weet komt het ooit nog…

Welk beroep zou jij wel eens willen uitproberen? Of misschien juist wel helemaal niet?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge