Tea Topic 47 - Wat is het laatste dat je doet voor je gaat slapen_01Zondag… één van de laatste zondagen van dit jaar, het einde van het jaar is gewoon al weer in zicht! Het is inmiddels 11 december, na vandaag nog twee zondagen en dan is het al weer januari! De tijd vliegt, voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Na vandaag nog twee keer een tea topic in dit jaar! Er staan nog wat vragen maar kan wel weer nieuwe gebruiken. Mocht je nog wat hebben mail ze gerust door! 

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is het laatste dat je doet voor je gaat slapen?

Tea Topic: Wat is het laatste dat je doet voor je gaat slapen?

Het laatste dat ik doe voor ik ga slapen? Meestal overdenk ik wat er allemaal aan me voorbij is gegaan die dag. Waarbij ik dan op een gegeven moment in slaap val, tot hopelijk de volgende ochtend!

Avondritueel

Eerst roep ik een uur dat ik zo naar bed ga. Vaak als ik denk, “ik ga zo naar bed” schiet er een leuk blog idee in mijn hoofd of komt er in eens iets in me op wat ik nog moet of wil doen. Dan moet dat uiteraard nog even gedaan worden of het blogidee moet in het kort nog even als concept klaargezet worden. Daarna verloopt het meestal wel redelijk gelijk elke avond!

Iets dat elke avond gelijk is, is dat ik ga douchen, tandenpoetsen, mijn nachtkleding aan trek en mijn bed ik ga. In bed check ik of de wekker goed staat en als ik zin heb kijk ik nog even op Facebook of Instgram. De laatste tijd lees ik ook regelmatig een boek op bed, heerlijk liggen en lezen tot mijn ogen (bijna) dichtvallen.

Hoe het ook wel gaat…

Gewoon douchen tandenpoetsen, mijn nachtkleding aan en mijn bed in. Ik check nog even de wekker, kijk ik soms nog even Facebook of Instagram of ik lees ene boek. De man in huis kijkt ook nog even op zijn telefoon, tenminste hij doet een poging… maar dat mislukt nogal eens.

Dan lig ik nog te lezen of de dag te overdenken en dan in eens wordt er een boom, nee… een heel bos omgezaagd en niet te zuinig ook! Het laatste dat ik dan doe ik flink mopperen, geef hem een flinke duw en draai me weer om in de hoop heel snel in slaap te vallen!

Wat doe jij als laatste voor je gaat slapen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. Leuk om te lezen!

   Die mobiele telefoons ook hé? Toen ik daar nog niet zo fanatiek mee was las ik echt elke avond op bed, dat is nu niet meer zo…. zou het nog vaker moeten doen als dat ik het nu al doe.

 1. Wat grappig om te lezen. Heel herkenbaar ook, een uur lang roepen dat je naar bed gaat. Sinds een aantal weken hoort het functioneren als een klimrek ook tot het ritueel. Lang leven een kitten in huis <3

  1. Gelukkig… ik ben niet alleen 😉
   Ow wat leuk een kitten, zou ik ook blij van worden… maar helaas de man in huis denkt daar anders over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge