Tea Topic 48 - Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doenOver een week is het kerst en over twee weken nieuwjaarsdag, het gaat echt te snel de tijd! Echt bizar het lijkt echt voorbij te vliegen. Zou 2017 meer tijd in een dag brengen? Dit jaar komt er nog één Tea Topic online en dan op nieuwjaarsdag direct de eerste van het nieuwe jaar! Mocht je nog een leuke vraag tegenkomen, maak een foto en stuur hem op (nathalie@veusteveul.nl)! 

De Tea Topic vraag luidt: “Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen ?

Tea Topic: Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen?

Een leuke en lastige vraag… maar weer een kwestie van de fantasie! Had ik maar eens alle tijd van de wereld! Gewoon alles op mijn eigen tempo en in mijn eigen ritme doen. En alle tijd, dan zou ik misschien ook nog weer andere dingen erbij kunnen doen!

Vereiste is wel dat andere ook alle tijd van de wereld hebben, anders komt het niet goed. Dus dat je ook later naar het werk kan gaan of de kinderen wat later naar school. Gewoon eens een periode alles op je eigen tempo doen, niet alleen zelf maar dus ook mijn gezin. Het lijkt me wel fijn, naar bed en rustig aan opstarten zonder te hoeven zeggen ‘schiet op, je moet zo naar binnen op school!’.

Wat zou ik doen?

Als ik werkelijk alle tijd van de wereld zou hebben, bij voorkeur ook meer als 24 uur in een dag zou ik veel te veel doen! Sommige dingen die ik op dit moment doe vind ik zo leuk dat ik daar eigenlijk meer tijd en energie in zou willen stoppen. Nu is dat eigenlijk niet mogelijk, maar wat zou ik het heerlijk vinden om sommige dingen wat beter en meer op te kunnen pakken!

Ben zo nu en dan aan het helpen met het bouwen van een website, echt te leuk… maar soms echt te weinig tijd! Ondanks dat het soms tot diep in de nacht is voor ik naar huis ga, maar dan zou ik het liefste nog een paar uurtjes doorgaan. Helaas gaat dan de wekker weer s’morgens voor werk en school of een zwemtraining, dus helaas!

Speelgoedbank

Soms zou ik meer tijd willen stoppen in de Speelgoedbank, de afgelopen vijf jaar veel tijd en energie in gestopt… maar het lukt me al een poos niet om daar voldoende tijd naar mijn zin in te stoppen. Het zou fijner en makkelijker zijn als ik weer energie, zin maar ook tijd zou hebben om op de juiste momenten er tijd in te stoppen.

Maar wie weet… ooit! Denk als er meer als 24 uur in een dag komen te zitten!

Helpen, hobby’s kids

Meer hulp bieden bij de verenigingen waar de meiden sporten, bij de zwemvereniging en bij de dans en musicalschool. Nu probeer ik ook zoveel mogelijk te helpen. Coördinator bij de groep waar onze jongste zwemt en bij de dansschool probeer ik ook te helpen waar dat voor mij mogelijk is!

Ook zouden de meiden het liefste nog meer willen zwemmen en dansen… maar goed ook daar is tijd voor nodig! Enne… dan heb ik ook weer meer tijd nodig, maar dan om te werken (geld te verdienen voor al dat sporten en de benodigde spullen).

Huishouden

Niet willen doen… maar wel moeten, meer tijd in het huishouden stoppen. Beter de was bijhouden, opvouwen en strijken zodat er geen bergen ontstaan en beter poetsen. Nu ontbreekt het me aan tijd maar ook de zin is ver te zoeken moet ik bekennen!

Veusteveul

Ik zou echt veel meer tijd en energie willen stoppen in Veusteveul, gewoon omdat het erg leuk is! Een iets uit de hand gelopen hobby die me echt blij maakt. Hoe leuk is het om je blog te zien groeien van een inimini blog voor familie en vrienden naar een blog die bezocht wordt door een paar duizend mensen?

Super leuk natuurlijk! En het is niet alleen de site Veusteveul.nl maar er zitten ook weer andere dingen bij als uitnodigen die we krijgen, samenwerkingen maar ook vragen of ik wil helpen met een artikel, een persbericht schrijven, web teksten schrijven of het maken van een flyer of advertentie! Het blijft erg leuk en er komen telkens weer nieuwe uitdagingen om de hoek, ik hou ervan!

Ik ben gek op nieuwe dingen, iets nieuws waar ik me in kan verdiepen en weer van kan leren. Daar kan ik echt van genieten. Vooral nu ik die uitdaging op het werk eigenlijk niet heb en voorlopig ook niet krijg! Meer tijd en energie in Veusteveul stoppen lijkt me super fijn!

Ach… we blijven dromen! Wie weet komen er ooit nog meer uren in een dag of komt er meer tijd, beetje hoop en dromen blijven houden toch?

Wat zou jij doen als je alle tijd van de wereld zou hebben?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Heel herkenbaar op alle eigenlijk punten.
    Eigen tijd in kunnen delen, eigen ritme kunnen volgen. Meer tijd stoppen in zaken die je een goed gevoel geven.
    Als ik tijd over zou hebben, zou ik meer uitrusten. Wandelingen maken, meer yoga, meer mediteren, schrijven. Dat zou ik willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge