Tea Topic 49 - Waar mag ik je s'nachts voor wakker makenDe laatste van dit jaar… Tea Topic #49! Het is kerst, het is cliché maar de tijd vliegt. Het einde van het jaar is niet ver meer weg, we kijken met z’n alle terug over wat er allemaal is gepasseerd. Natuurlijk wordt er ook weer vooruit gekeken, wat zijn de mogelijkheden en wat willen we doen en bereiken? Een ding is zeker… voorlopig ga ik door met Tea Topics, ook in 2017!

De Tea Topic vraag luidt: “Waar mag ik je s’ nachts voor wakker maken?

Tea Topic: Waar mag ik je s’nachts voor wakker maken?

Als je me een beetje kent weet je dat ik iemand ben die weinig slaapt. Als ik dan slaap wil ik ook liever niet gestoord worden, ik ben zo iemand die dan gewoon net doet of ze niets hoort als ik toch wakker word. Gewoon om nog even met rust gelaten te worden.

Als ik toch echt iets moet zeggen, dan wil ik wakker gemaakt worden voor ernstige gevallen! Natuurlijk wil ik wakker gemaakt worden als er brand uitbreekt of als er iets met de kinderen aan de hand is. Maar ook als er ik ergens mee kan helpen wat echt noodzakelijk op dat moment nodig is, de telefoon blijft bijvoorbeeld altijd aan.

En verder? Nou liever niet dus. Het is doorgaans nogal laat, eigenlijk vroeg als ik richting bed ga en de uurtjes die ik dan slaap wil ik ook echt slapen.

Tegenwoordig mag je me alleen ‘s nachts wakker maken als er echt iets aan de hand is!

En jij? Waar mag jij s’nachts voor wakker gemaakt worden?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge