Tea Topic_Waar heb je het laatst een foto van gemaaktLeuk!! Weer Tea Topic tijd, ben nog altijd blij met mijn keuze hier een vast item van te maken! Er komen vragen voorbij waar ik normaal toch niet zo snel over zou schrijven. En nu, nu wordt het gevraagd! 

De Tea Topic vraag luidt: “Waar heb je het laatst een foto van gemaakt? 

Tea Topic: Waar heb je het laatst een foto van gemaakt?

Zelf maak ik foto’s met mijn geweldig fijne Samsung S6 en met een compact camera, van beide ga ik laten zien wat mijn laatste foto was!

Laatste foto met mijn Samsung S6

Tea Topic_Waar heb je het laatst een foto van gemaaktWe hadden “dienst” op de speelgoedbank, het was één van de momenten dat er speelgoed ingeleverd kon worden. Er stonden hele voorraden klaar om schoongemaakt en opgeruimd te worden.

Er was een grappige situatie ontstaan over een speelgoed item. Het verhaal was een foto waard die ik vervolgens in onze vrijwilligers whats app groep deelde.

Laatste foto met de compact camera

Als eerste zal ik toegeven… het is maar een stukje van een foto en niet de gehele foto. Waarom?

Vandaag heb ik foto’s gemaakt van de kleding die ik maakte voor de kinderen. Daar komt de komende week een blog over en vind het niet leuk om nu al te laten zien wat dit voor een kledingstuk is.

De laatste foto die ik heb gemaakt is van een kledingstuk van een tricot stof in het thema ‘nostalgisch circus’.

Wat staat er op jou laatst gemaakte foto? En wanneer maakte je die foto?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. De laatste was van onze dochter Sterre, die heel aandachtig een filmpje aan het kijken is op de telefoon, met een grote koptelefoon op haar hoofd. Ze vond het zelf maar niets, die foto. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge