Tea Topic: Waar heb je het laatste een foto van gemaakt? Leuk!! Weer Tea Topic tijd, ben nog altijd blij met mijn keuze hier een vast item van te maken! Er komen vragen voorbij waar ik normaal toch niet zo snel over zou schrijven. En nu, nu wordt het gevraagd! 

De Tea Topic vraag luidt: “Waar heb je het laatst een foto van gemaakt? 

Tea Topic: Waar heb je het laatst een foto van gemaakt?

Zelf maak ik foto’s met mijn geweldig fijne Samsung S6 en met een compact camera, van beide ga ik laten zien wat mijn laatste foto was!

Laatste foto met mijn Samsung S6

Speelgoed item op de speelgoedbank - Tea TopicWe hadden “dienst” op de speelgoedbank, het was één van de momenten dat er speelgoed ingeleverd kon worden. Er stonden hele voorraden klaar om schoongemaakt en opgeruimd te worden.

Er was een grappige situatie ontstaan over een speelgoed item. Het verhaal was een foto waard die ik vervolgens in onze vrijwilligers whats app groep deelde.

Laatste foto met de compact camera

Tea Topic: laatste foto van compactcameraAls eerste zal ik toegeven… het is maar een stukje van een foto en niet de gehele foto. Waarom?

Vandaag heb ik foto’s gemaakt van de kleding die ik maakte voor de kinderen. Daar komt de komende week een blog over en vind het niet leuk om nu al te laten zien wat dit voor een kledingstuk is.

De laatste foto die ik heb gemaakt is van een kledingstuk van een tricot stof in het thema ‘nostalgisch circus’.

Wat staat er op jou laatst gemaakte foto? En wanneer maakte je die foto?