Tea Topic 50 - Wat is je favoriete 'foute' liedjeMet dit artikel is het 50ste Tea Topic artikel een feit! Had nooit gedacht het zo lang vol te houden.. wat mij betreft ga ik nog wel even door! Dit keer gaat het over ‘foute’ liedjes. Het is natuurlijk maar net wat je onder zogenaamde foute muziek verstaat. Als je het aan mijn collega zou vragen is alleen muziek uit de (hele) oude doos goede muziek en de rest fout.

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is je favoriete ‘foute’ liedje?

Tea Topic: Wat is je favoriete ‘foute’ liedje?

Persoonlijk kan ik echt genieten van bijvoorbeeld het foute uur van QMusic of gewoon een jaren ’80 of ’90 playlist op Spotify! Veel van deze muziek wordt nu gezien als foute muziek, nou ik vind het heerlijk om lekker mee te ‘krijsen’ op deze stomme, ouderwetse en foute muziek.

Mijn top vijf van foute muziek

Lang heb ik gedacht wat ik nu de beste vind, maar ik weet het eigenlijk niet! Daarom maar mijn top 5 van favoriete ‘foute’ liedjes! Bij veel van de liedjes heb ik herinneringen waardoor ik ze leuk vind om ze te horen. Tegelijkertijd hoor ik ze voorbij komen in het foute uur en in de verschillende lijsten met ‘foute’ muziek.

♥ Paradise By The Dashboard Light – Meat Loaf & Ellen Foley 

De eerste herinnering aan dit nummer heb ik door de playbackshow bij de korfbalvereniging waar ik als kind actief was! Sindsdien heb ik het altijd een mooi en fijn liedje gevonden om naar te luisteren maar vooral ook om keihard mee te zingen.

♥ Wonderful Days – Charly Lownoise & Mental Theo

Disco tijdperk… ik ging niet vaak uit, maar in de tijd dat we op vakantie waren ging ik wel mee en werden dit liedje samen met de volgende en Captain Jack grijs gedraaid in de Duitse discotheek! Leuke herinneringen!

Rainbow In The Sky – Paul Elstak

Ook dit liedje werd grijs gedraaid in de Duitse discotheek en de ‘gabbers’ hakte er lustig op los terwijl ik rustig toekeek en ze voor gek verklaarde!

♥ Mamma Mia – ABBA

Vroeger thuis gingen mijn ouders altijd op zondag klaverjassen en dan ging er altijd een lp en later een cd op! De muziek van ABBA is meer als eens gedraaid. Naast deze herinnering ben ik ook drie keer naar de musical Mamma Mia geweest. De muziek daar was Nederlandstalig, maar niets kan boven de originele versie!

♥ Toen Ik Je Zag – Hero

Een heerlijk meezing nummer, op de één of andere manier is dit nummer zo ‘gewoon’. Waarom? Ik denk omdat het is gezongen door Antonie Kamerling, een mooie kerel was dat… maar dé perfecte zanger was het niet.

Wat is jou meest favoriete foute muziek? Ben erg benieuwd!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge