Tea Topic_Wat is iets dat nog niemand van je weetDit keer niet bewust een vraag uitgekozen maar er zonder te kijken één aangeklikt. Het is alleen een vraag waarop ik niet echt een antwoord heb! Waarom niet? Volgens mij weet altijd iemand het wel, dat krijg je met spraakzame types. Ik buig de vraag wat om, er is altijd wel iets dat niet iedereen weet, toch?

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is iets dat nog niemand van je weet?

 

Tea Topic: Wat is iets dat nog niemand van je weet?

Niemand?

Volgens mij heb ik geen ‘geheimen’ of terwijl geen dingen die niemand weet… ik ben nogal een spraakzaam type. Geheimen kan ik wel bewaren, maar zelf heb ik zelden geheimen. Net als er een cadeautje is gekocht of een andere verrassing en dan nog moet ik opletten dat ik mezelf niet verraad. Als er al een geheim is, is er altijd wel minimaal één persoon die er ook wat van weet.

Ik ben het type dat er toch altijd even over moet praten als het om mijn eigen geheimen gaat. De geheimen van andere heb ik dan gek genoeg weer geen problemen mee.

Dingen die niet iedereen van me weet

Omdat ik van het spraakzame soort ben dat altijd wel iets te vertellen heeft, doe ik het anders. Er zijn namelijk wel wat ‘dingen’ die niet iedereen van me weet. Dan zit er wellicht iets nieuws tussen voor de gemiddelde lezer op Veusteveul.

Niet iedereen weet…

♦ Dat ik jaren niet zelf heb getankt, dat deed de man in huis altijd.

♦ Het geluid van de radio of televisie, graag op een even getal!

♦ Ik douche twee keer per dag, ik weet het niet goed maar zo fijn.

♦ Keihard meezingen met (de oudere liedjes van) Kinderen voor Kinderen, samen met de meiden.

♦ Ik veertien jaar geleden ben begonnen met Reiki en later voetreflex, maar daar helaas te weinig meer mee doe.

♦ Als ik boos ben ik dagen kan zwijgen!

Zo… dit was wel weer even genoeg wat mij betreft! Vroeg of laat komt er vast nog meer tevoorschijn…

Nu mag jij… wat is iets dat (bijna) niemand van je weet? 
Of is er iets dat je nog van mij wil weten? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

9 comments

  1. Wat grappig dat je de volumeknop van de radi of tv het liefst altijd op een even getal hebt. Ik had vroeger heel veel van dat soort eigenaardigheden en vodn dat zelf best moeilijk. Toen ik nog op mezelf woonde, zat ik heel slech in mijn vel en had veel last van dwangmatigheden.

    Ik ben trouwens ook heel open, dus kan niet echt iets bedenken wat niemand van me weet.

    1. Dit zijn dingen die altijd wel iemand van me weet… maar niet iedereen. Enne… als 13 toch het beste is qua volume kan ik er wel mee leven, maar voor het mooie toch liever 12 of 14

  2. Even een domme vraag nog maar waar vind jij de tea topics (behalve op de theelabels)? Ik dacht dat de website van Pickwick ze ook had maar ik kan ze nergens vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge