Tea Topic 52 - Als je een glazen bol had, wat zou je dan graag willen zienTea Topic 52, dat ik het zolang vol heb gehouden verbaasd me wel! Maar het is leuk om elke keer een vraag te beantwoorden die ik toevallig tegen ben gekomen of opgestuurd heb gekregen. Wat wel zo is, is dat ik nu echt alleen maar dubbele tref! Hopelijk krijgen we binnenkort weer nieuwe vragen en anders is er altijd nog internet om vragen te vinden! Nu het Tea Topic voor vandaag…

De Tea Topic vraag luidt: “Als je een glazen bol had, wat zou je daar graag in willen zien?

Tea Topic: Als je een glazen bol had, wat zou je daar graag in willen zien?

Een glazen bol, in Harry Potter misschien of mensen die een zoveelste zintuig hebben… geen van dat alles voor mij. Maar stel dat het wel zo zou zijn, dan heb ik wel een paar dingen die ik graag zou willen zien! Mijn fantasie raakt weer helemaal op stoom bij zo’n vraag!

Wat zou ik dan graag willen zien in die bol, daarbij ga ik er wel vanuit dat ik niet alleen de toekomst kan zien maar ook gewoon ‘stiekem’ mee kan kijken met het één en het ander! Ben nogal nieuwsgierig aangelegd, ik wil graag alles weten als het eventjes kan.

In de klas

Bij de jongste

Het lijkt mij wel fijn om zo nu en dan op een onzichtbare manier mee te kunnen kijken in de klassen van de kinderen. De in mijn ogen grote en best drukke klas van de jongste, hoe redden ze het daar en hoe doet onze dochter het in die groep? Maar ook ‘zien’ waarom ze soms zo verdrietig is over dingen die in de klas gebeuren.

Bij de oudste

Niets als bewondering voor de leerkrachten van de klas waar mijn oudste in zit! Een kleine klas maar met veel ‘problemen’, een wat complexere klas met kinderen die een iets ingewikkeldere handleiding hebben.

Maar ik zou graag zien hoe onze oudste zich redt in deze klas met haar ‘probleempjes’ en hoe wordt daar mee omgegaan. Houden de leerkrachten zich aan de afspraken en is het ook haalbaar? Zo ja, hoe gaat dat dan? Zo nee, waarom lukt het niet en hoe reageert onze dochter daar op tijdens de les? Zoveel dingen die ik wel graag zou willen zien!

Afspraken

Soms zijn er afspraken waar ik door omstandigheden niet bij kan zijn. Soms moet ik werken en kan ik niet bij een afspraak voor de Speelgoedbank zijn bijvoorbeeld. Of ik moet met onze dochter weg en mis een bijeenkomst op het werk. Als ik dan met zo’n glazen bol van een afstandje zou kunnen meekijken of het even vooruit kon bekijken… best handig! Alvast weten hoe het zal gaan..

Meekijken met…

Een dagje meekijken met een bekende Nederlander, niet in levendelijven maar op een afstandje zonder hun besef. Juist omdat zij zich voor de camera’s en in de openbaarheid vaak zo goed mogelijk houden in mijn ogen, maar hoe zijn ze ‘echt’. Dat lijkt me wel leuk om te zien voor even, maar naar één keer zal ik er waarschijnlijk al weer klaar mee zijn.

Maar ook stiekem meekijken met een directeur van een groot bedrijf, het allemaal van een afstandje bekijken.. het lijkt me wel wat!

Dat was het eigenlijk wel! In de toekomst hoef ik niet zo nodig te kijken, er zullen ongetwijfeld dingen gebeuren die ik helemaal niet wil weten. Voor andere dingen zal het wellicht juist weer heel handig zijn… maar nee dat hoeft niet.

Wat zou jij graag willen zien als je een glazen bol had en overal naar zou kunnen kijken?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge