Tea Topic - Als je terug in de tijd kon gaan wat zou je dan doenTea Topic nummer 53, al drieënvijftig zondagen verschijnt er dus een vraag van een Pickwick thee zakje online waar ik antwoord op geef! Nadeel nu is dat ik geen nieuwe vragen meer voorbij heb zien komen zelf… maar heb wel van een vriendinnetje weer een nieuwe vraag opgestuurd gekregen. Daarnaast heb ik alle vragen via mail ontvangen, dus als ik te kort kom kan ik creatief aan de slag gaan met de tekst en een foto zodat het ‘net echt’ lijkt! 

De Tea Topic vraag luidt: “Als je terug in de tijd kon gaan, wat zou je dan doen?

Tea Topic: Als je terug in de tijd kon gaan, wat zou je dan doen?

Deze vraag staat al een heel poosje in het mapje “Tea Topic” op mijn laptop, maar wat ga je nu antwoorden? Je kan er zoveel kanten mee op. Heb ik ergens spijt van? Wil ik iets herbeleven? Wil ik misschien iets anders doen in het verleden? Nee… eigenlijk niets van dat alles!

Soms denk ik wel eens, had ik maar…

  • … een andere opleiding gekozen.
  • … meer gespaard.
  • … nog eerder zwanger willen worden.
  • … meer uit het legen gehaald als tiener.
  • … mezelf verder ontwikkeld in dat wat ik écht leuk vond.
  • … bepaalde mensen nooit ontmoet.

Nu is het niet zo dat ik er spijt van heb dat ik het anders heb gedaan, maar het had beter gekund. Feit is dat je er toch niets meer aan kunt veranderen.

Terug in de tijd…

Dan zou ik bepaalde belevenissen en gebeurtenissen wel opnieuw willen beleven, benieuwd wat ik opnieuw zou willen beleven? Het is eigenlijk teveel, maar ik heb er een aantal uitgekozen!

Paarden

Ooit als tiener reed ik heel veel paard, meer als dagelijks. Niet alleen reed ik onze paarden, ook die van andere en gaf les op een manage. De tijd met de eigen paarden was mooi… helaas is dat voor mij niet meer weggelegd met een belabberde rug en het zal er ook echt niet meer van komen. Door dat ik wel wil maar het niet mag probeer ik er ook zover mogelijk van uit de de buurt te blijven, voor mijn eigen ‘veiligheid’.

De tijd van het paardrijden, de vele uren tussen de paarden zou ik wel opnieuw willen meemaken… ook dat zou ik graag opnieuw beleven.

Vakantie naar Praag

Samen, de man en ik gingen (ver voor de kinderen er waren) met de ‘slaaptrein’ naar Tjechië, praag! Het begon al goed, een bommelding vertraagde het vertrek. De reis verliep soepel, we konden slapen in de trein en de volgende dag tussen de middag kwamen we aan in Praag. Een wir war van straten en weggetjes, maar met een kaart en routebeschrijving gingen we op weg naar het hotel.

Een hotel in het centrum van Praag, we hebben in Praag zelf dagen rond gelopen. Eindeloos gewandeld, gebruik gemaakt van het openbaar vervoer en de prachtigste plekjes bezocht. Ik zou deze reis graag opnieuw beleven!

Trouwen

Niet het feest of receptie… dat hoeft van mij niet opnieuw, maar de tijd overdag. Het maken van de foto’s, de prachtige en unieke trouwauto’s en de huwelijksvoltrekking. Het gevoel, de sfeer en het moment… gewoon nog eens ervaren!

Parijs

In maart 2016 gingen we met de meisjes naar Disneyland Parijs en Parijs, tja… dat zou ik graag nog eens overdoen en opnieuw willen beleven! Het was erg fijn en mooi om de kinderen weer iets moois te kunnen laten zien. Het was ook goed om dit even met ons vieren te beleven na een lastige tijd.

Terug in de tijd

Terug in de tijd kunnen en iets opnieuw beleven zou ik graag doen! Maar ik hoef niet zo nodig iets te veranderen of wat dan ook.

Heb jij iets dat je graag opnieuw zou willen beleven? 
Of heb jij misschien wel dingen die je anders zou doen als je terug in de tijd kon?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge