Tea Topic - Welke droom zou je heel graag zien uitkomenTea Topic nummer 54, inmiddels raak ik serieus door de vragen heen! Maar gelukkig heb ik alle vragen die tot op heden zijn uitgebracht weten te bemachtigen. Het zijn geen leuke foto’s van de labels, maar ik heb dé vragen en die kunnen uiteraard beantwoord worden. Daar ga ik even foto’s voor bewerken de komende tijd! 

De Tea Topic vraag luidt: “Welke droom zou je heel graag zien uitkomen?

 

Tea Topic: Welke droom zou je heel graag zien uitkomen?

Mag het niet dromen zijn? Ik heb namelijk een hele bucketlist! Nee?
Dan doe ik er twee… één haalbare en één droom waarvan ik verwacht dat die nooit vervuld zal worden!

Onhaalbare droom

Wat me bijzonder lijkt is om met onze kinderen een land of landen op te zoeken waar de armoede anders en complexer is als hier in Nederland. Laat ze ook dat stukje van het leven en de wereld maar leren kennen, dat lijkt me goed en bijzonder.

Als ik hier over nadenk denk ik persoonlijk aan landen als Burundi, Ethiopië, Nepal, India, Haïti en Malawi. Nu weet ik dat India bijvoorbeeld niet tot de top 20 van de armste landen behoord volgens de net uitgebrachte lijst. Echter er is daar genoeg armoede te zien en ervaren.

Doel van deze reis zou in eerste instantie zijn om onze kinderen bewust te maken van ‘de rijkdom’ die we bezitten. Een dak boven ons hoofd, voldoende te eten en drinken en (te) veel spullen… het is niet overal zo vanzelfsprekend.

De (iets meer) haalbare droom

Met stip op één… een nieuwe spiegelreflexcamera!

Als ik dan toch iets mag kiezen en niet naar budget zou hoeven kijken, zou ik wel blij worden van bijvoorbeeld een 700D, 750D of 760D van Canon. Maar goed… het is een iets beter te behalen droom als die reis die ik hiervoor beschreef, maar nog zal het jaren duren voor er weer ééntje komt.

Ooit… ooit… als de kinderen groot en al lang en breed het huis uit zijn… dan kunnen wij op onze oude dag de natuur in om mooie foto’s te maken 😉

Dus… mocht er nog een blogger gezocht worden voor het testen, reviewen en zo van een leuke spiegelreflexcamera, bij voorkeur Canon… ik wil dat met alle liefde doen hoor! (I know… keep on dreaming Nathalie….)

Welke droom zou jij het liefst vervuld zien?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge