Tea Topic 55 - Waar zou je het liefst 10 minuten gratis winkelenTea Topic Sunday…. vandaag nummer 55 in de lijst! Dankzij vriendinnetje Daphne heb ik weer een aantal nieuwe vragen erbij dus ik kan weer even door de komende weken. Elke week weer prik ik een vraag uit de lijst met foto’s zo ook deze week. Een lekker luchtige vraag deze keer, maar zoals je gewend bent van mij word het weer een heel verhaal!

De Tea Topic vraag luidt: “Waar zou je het liefst 10 minuten gratis winkelen?

Tea Topic: Waar zou je het liefst 10 minuten gratis winkelen?

Het is dan een puntje… ga ik dan van dagelijkse dingen? Bijzondere dingen? Dure dingen, iets voor de dieren of heel iets anders? Als ik echt vrije keus zou hebben dan zou ik het echt niet weten, wat moet ik kiezen? Echt geen idee! Daarom geef ik een keuze per type spullen waar ik nu aan denk!

Lekker(s)

Als ik echt zou kiezen voor een ‘lekker’ shoprondje zou ik kiezen voor een koffie, thee en lekkernij winkeltje! In Bennekom zit Eindeloos en in Wageningen Columbus, daar verkopen ze heerlijke koffie en thee en lekkere dingen. Daar zou ik wel tien minuten gratis willen winkelen en de lekkerste losse thee en chocolade meenemen!

Dagelijks

Waar kan je beter voor de ‘gewone’ dingen 10 minuten gratis winkelen als in een supermarkt? Doe mij dan maar de Hoogvliet, de supermarkt waar 95% van onze dagelijkse boodschappen vandaan komt. In tien minuten kan je heel wat producten pakken in de supermarkt!

Bijzonder

Als ik bijzondere producten zou willen hebben zou ik kiezen voor een winkel als de Wereldwinkel. Ze verkopen er heerlijke Tony’s Chocolonely, prachtige shawls en beelden waar ik best in tien minuten een heerlijke en mooie keuze zou kunnen maken!

Duur

Misschien niet perse duur, maar ik zou wel tien minuten in de Media Markt willen shoppen. Heb nog de wens voor een spiegelreflexcamera en de man in huis en kinderen hebben ook nog wel wensen. Kortom het lijkt me wel wat om daar eens tien minuten gratis te kunnen shoppen!

Dieren

Voor de beesten tien minuten shoppen zou ook een berg schelen! Bij Zoo & Zo kunnen we ook het (best dure) voer voor onze hond kopen, die zakken zijn best aan de prijs dus daar een aantal minuten gratis winkelen zou ons best wat voordeel opleveren!

Als ik echt moet kiezen…

Stel dat het zou gebeuren dat ik zomaar ergens tien minuten gratis mocht gaan shoppen… dan zou ik echt kiezen voor de Media Markt of een andere winkel waar ik een leuke spiegelreflexcamera zou kunnen meenemen!

Waar zou jij voor kiezen als je ergens tien minuten gratis mocht winkelen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge