Tea Topic - Wat is je favoriete quoteZondag is Tea Topic tijd, dit keer een hele simpele vraag. Dit keer wederom een vraag eruit gepikt, dus niet bewust gekozen. Nadeel daarvan is dat ik nu een vraag heb waar ik eigenlijk geen heel artikel mee kan vullen! Niet als ik één enkel antwoord geef op de vraag, daarom heb ik weer een mooi rijtje met mogelijke antwoorden gemaakt op de vraag van deze week!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is je favoriete quote?

 

Tea Topic: Wat is je favoriete quote?

Wat is je favorieten quote? Mijn favoriete quote? Ik heb er twee die echt wel bij mij passen… maar er zijn nog veel meer mooie quotes! Ik zet er een aantal op een rijtje, met boven aan mijn meest ‘geliefde’ quote!

Mijn favoriete quotes!

Creatieve mensen hebben geen rommel, creatieve mensen hebben overal ideeën liggen

Creatieve mensen hebben geen rommel, creatieve mensen hebben overal ideeën liggen.

Helemaal waar, ik heb geen rommel en troep… het zijn gewoon al mijn ideeën die overal en nergens liggen.

Aangezien ik te veel dingen leuk vind om te doen en moeite heb om mijn hobby’s binnen de perken te houden is het rondslingeren van ideeën best realistisch!

 

Blijf jezelf, er zijn genoeg anderen

Blijf jezelf, er zijn genoeg anderen.

Precies zoals het er staat… “Blijf jezelf, er zijn genoeg anderen!” dat is ook gewoon zo! Het is ook altijd het eerste dat ik schrijf als er iemand tips vraagt om te starten met bloggen. Blijf bij jezelf, schrijf over dat waar jij waarde aan hecht en waar jij blij van wordt om over te schrijven.

In het ‘normale’ offline leven is dat ook zo, doe iets omdat je het zelf wil. Doe geen andere na, ben en blijf bij jezelf.

 

What ever you decide to do... make sure it makes you happy.

What ever you decide to do… make sure it makes you happy.

Hier moet ik persoonlijk nog flink op oefenen, ik wat vaker nee moeten zeggen tegen dingen waar ik over twijfel!

Als ik zo nu en dan terug kijk, kan ik inderdaad concluderen dat ik best vaak dingen doe die me niet echt blij maken. Helaas is niet alles van te voren te beoordelen, maar inderdaad ik zou soms beter over dingen na moeten denken!

 

Enjoy the little things

Enjoy the little things in life, for one day you’ll look back and realize they were the big things.

Hier zou ik wat bewuster van moeten zijn, de kleine dingen kunnen achteraf veel betekenis hebben en de mooie herinneringen vormen. Die kleine en misschien hele gewone dingen kunnen in de herinnering de grote dingen zijn.

 

Mocht je het leuk vinden… op de Pinterest account van Veusteveul staan meer quotes!

Heb jij een favoriete quote? Zo ja, welke?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge