Tea Topic - wat heb je het laatste gekochtHet is al weer zondag, Tea Topic tijd! We drinken vaker als één keer per week thee, maar het Tea Topic is er maar eens per week. Ik heb eerst een poosje tussen de foto’s gescrold opzoek naar een leuke vraag. Uiteindelijk heb ik er eentje ‘geprikt’. Er zijn ook wel vragen bij die ik niet zo heel leuk vindt om te beantwoorden, maar gelukkig kwam er gewoon een leuke!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat heb je het laatst gekocht?

Tea Topic: Wat heb je het laatst gekocht?

Echt serieus, ik moest er over nadenken! Eigenlijk gingen mijn gedachten naar de laatste boodschappen die ik heb gedaan, dat was afgelopen maandag. Toen haalde ik de grote boodschappen, maar dat was niet het laatste realiseerde ik me.

Met de meiden ging ik naar Schatkids, een binnenspeeltuin… ik betaalde de entree en consumptie muntjes. Maar goed, die consumptie muntjes betaalde ik met mijn pinpas, maar wacht kocht ik dan weer van die muntjes? Eerst kocht ik een latte macchiato,  daarna koek voor de meisjes en als laatste wederom een latte macchiato! Heerlijk!

Wat mij betreft waren het niet de muntjes maar het laatste dat ik gekocht heb is een lekkere latte macchiato!

Wat was jou laatste aankoop?

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

  1. Een grotere gietijzeren braadpan bij de Ikea. Mijn oude braadpan is te klein geworden. Niet dat de pan gekrompen is, maar ik kook te vaak voor meer mensen dan er uit die pan kunnen eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge