Tea Topic 46 - Wat is je ergste nachtmerrieOp het moment heb ik het eigenlijk wat gehad met de Tea Topics, waarom? Misschien de leukste in mijn ogen al gehad, lang niet van alle theezakjes een foto of gewoon omdat ik het ‘al’ 64 weken doe? Geen idee! En ja, ik zet mezelf er nog even toe, want ja… het is ook wel weer leuk om ‘gekke’ vragen te beantwoorden waar ik normaal niet eens over na zou denken.

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is je ergste nachtmerrie?

 

Tea Topic: Wat is je ergste nachtmerrie?

Een vraag die ik elke keer maar links liet liggen, maar nu kwam deze weer naar naar voren om beantwoord te worden. Ergens vind ik het beantwoorden van zo’n vraag echt een ‘dingetje’, dit zijn dingen waar ik het eigenlijk helemaal niet over wil hebben. Maar goed, deze vraag heb ik dan maar gehad!

Zoals je misschien al verwacht heb ik weer meerdere antwoorden, hier komen ze!

Mijn gezin

Het ergste is toch wel als mijn gezin iets overkomt, weet ik veel wat voor een nare dingen er kunnen gebeuren. Ik hoop gewoon dat ons gezin intact blijft Peter, de meiden en ik.

Buiten ons eigen gezin heb je natuurlijk ook nog de familie en vrienden, ook bij hen hoop ik dat ze niets ernstigs overkomt.. ik wil ze nog even niet missen!

Brand

Iets waar ik altijd wat angst voor heb (gehad) is brand. Ik ben het type dat als we ergens gaan logeren of op vakantie gaan even checkt hoe we het snelste weg kunnen als het nodig is. In het nauw gedreven worden door vuur lijkt me echt een nachtmerrie. Mijn hoop is dat het maar bij het beantwoorden van deze vraag blijft en verder ons nooit zal overkomen.

Lift

Eigenlijk helemaal geen ‘groot’ iets en stiekem kan ik het wel breder trekken naar kleinere ruimtes. Het ergste… een lift! Nog nooit heb ik vastgezeten in een lift volgens mij, maar als het zou gebeuren, bah!

Ik ben geen fan van liften, al snel vind ik ze te snel op en neer gaan. Zulke liften waarbij je een vervelend gevoel in je buik krijgt. Maar ook van die haperende liften of liften die teveel geluid maken. Ook een lift die niet netjes even hoog (of laag) als de verdieping starten en stoppen, maar een flinke op en afstap hebben als je de lift in of uit gaat.

Wat is jouw ergste nachtmerrie? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. Met stip op nummer 1 is natuurlijk dat mijn kinderen iets overkomt.
    Maar ook (vogel)spinnen en idd vastzitten in een lift zijn mijn nachtmerrries. Of te water raken met mijn auto met de kinderen er in
    Okee, tijd voor een leukere topic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge