TeaTopic - Wat zou je uitvinden als alles te realiseren was Pickwick Tea TopicEen late Tea Topic op deze zondag! Gisteravond ben ik met flinke hoofdpijn mijn bed in gegaan en kwam het er niet van. Aangezien ik geen dagen vooruit werk komt deze 66ste Pickwick Tea Topic dus pas halverwege de dag online. En zoals het mij betaamd kan ik het weer niet bij één antwoord houden, er zijn weer meerdere opties!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat zou je uitvinden als alles te realiseren was?

 

Tea Topic: Wat zou je uitvinden als alles te realiseren was?

Een vraag die ik al een paar keer voorbij heb zien komen in mijn mapje met foto’s, maar telkens kom ik er niet echt uit wat ik nu zou uitvinden als alles te realiseren was. Ik kan, zoals gewoonlijk, geen keuze maken! Daarom nu maar gewoon de opties die in mijn hoofd schieten!

Het eerste wat in mij opkomt!

Het eerste wat in mijn hoofd schiet is iets dat altijd de juiste diagnose kan stellen bij zieke mensen! En behalve de diagnose ook mensen weer beter kan maken. Echt onrealistisch, maar goed de vraag was dan ook met de tekst ‘als alles te realiseren was’.

Hoe mooi zou het zijn als mensen die ‘onverklaarbare’ symptomen hebben een diagnose en behandeling krijgen? Dat (ernstig) zieke weer beter worden? Ik zou heel hard juichen en gillen!

Aanpakken die leugens…

Mensen die met veel liegen en veel leugens door het leven gaan eens gemarkeerd worden, voor iedereen zichtbaar dat ze het meeste van hun leven bij elkaar liegen! Om te voorkomen dat ze meer schade en ellende veroorzaken dan dat ze zelf al hebben of hebben veroorzaakt.

Persoonlijk ken ik een aantal mensen die dan niet meer zo makkelijk de straat op zouden gaan, geen mensen meer die zomaar geloven wat er gezegd wordt. Kom maar op!

Onzichtbaarheidsbutton

Om maar eens in het on realiseerbare te blijven, een knop die ervoor zorgt dat je onzichtbaar wordt. Zodat je gewoon eens mee kan kijken met bepaalde zaken. Ik schreef er als eens over in Tea Topic #63 en ja, dat blijft en zou voor mij echt wel wat zijn!

Behalve onze zorgen en de reden waarom ik wel eens onzichtbaar zou willen zijn of een vliegje op de muur zou willen zijn, speelt hier natuurlijk ook mee dat ik erg nieuwsgierig ben!

Wat een onzin…

Ja! Dat klopt… het is onzin al die drie dingen die ik beschrijf! De vraagt van deze Pickwick Tea Topics is nu eenmaal zo en met een beetje fantasie krijg je dit soort antwoorden.

Nu ben ik benieuwd wat jij zou uitvinden als alles mogelijk was! Ik zou zeggen, laat je fantasie of wensen de vrije loop gaan!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. Een pil die ervoor zou zorgen dat niemand meer te dik is. En de mentaliteit van mensen veranderen. Door ze vooral liever en toleranter naar elkaar toe te laten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge