Welke beroemdheid heb je ooit ontmoet - tea topicLeuk! Echt veel beroemdheden heb ik niet ontmoet… maar wel een aantal. Met ontmoeten heb ik het niet over voorbij lopen, maar over echt even spreken en de hand schudden. Maar eerlijk is eerlijk, een beetje trots ben ik wel op ‘mijn rijtje’ beroemdheden! Denk dat sommige ontmoetingen best uniek zijn, zo uniek dat ik daar nog altijd geen foto’s van mag plaatsen… helaas!

De Tea Topic vraag luidt: “Welke beroemdheid heb je ooit ontmoet?”

Tea Topic: Welke beroemdheid heb je ooit ontmoet?

Ja!! Ik heb wel een paar (Nederlandse) beroemdheden ontmoet, al zullen er een aantal zijn die niet meer zo hip zijn als dat ze ooit waren. Ergens ben ik er wel trots op!

Toen ik (een stuk) jonger was…

Er is maar één ‘oude bekende’ waarvan ik me als kind kan herinneren die ik heb mogen ontmoeten, dat was Ben van de Burg. Voor de mensen die niet van schaatsen hielden… hij was een (langebaan)schaatser. Aangezien mijn vader nogal fanatiek was als het op schaatsen (kijken) aan kwam kende ik deze naam.

Ben heeft ooit medailles uitgereikt op de lokale vakantiekinderspelen waar wij vroeger heen gingen, daarom staat het me bij op de één of andere manier!

Iets ouder…

Toen ik wat ouder was zijn mijn vader en oom samen met een vriend een stichting begonnen, kantoor was bij ons thuis en daar ontvingen zijn mensen. Onder die mensen waren ook de gebroeders Van de Kerkhof, oud voetballers van onder andere PSV. Toen de stichting 12,5 jaar bestond heb ik ze uitgenodigd voor een feestje en daar werd door één van de broers gehoor aan gegeven en daarover hielden we contact omdat het voor andere een verrassing moest blijven destijds.

De afgelopen jaren

Welke beroemdheid heb je ooit ontmoet - tea topicIn 2013, terwijl ik samen met 49 andere genodigde Gelderlanders op de boot zat kwam het koninklijk paar met hun hofhouding voorbij over de Dijk in Wageningen. Daar maakte de vrijwilligers van de speelgoedbank deze foto van het koninklijk paar! Foto’s van het koninklijk paar die op de boot zijn gemaakt mogen niet gepubliceerd worden, deze in het openbaar wel.

Deze foto is gemaakt als Maxima tegen onze kinderen aan het praten is terwijl ze staan te wachten.

Wie heb ik mogen ontmoeten deze dag?

Welke beroemdheid heb je ooit ontmoet - tea topicBehalve Willem Alexander en Maxima ontmoette ik die dag ook Linda Wagemakers, Laura van Kaam, Claudia de Breij! Linda is echt een superleuke vrouw, spontaan en ja… ik blijf fan van haar, al is ze tegenwoordig minder zichtbaar! Daarnaast was ook Claudia de Breij er, een flink bij de hand type maar evengoed een leuk mens! En dan Laura, zij was toen net de winnares van The Voice Kids.

 

 

Naar het Paleis op de Dam

Welke beroemdheid heb je ooit ontmoet - Paleis op de DamMet alle finalisten van de Kroonappeltjes in 2013 werden wij uitgenodigd op het Paleis op de Dam om daar de uitreiking en borrel bij te wonen van de appeltjes van Oranje. Behalve het koninklijk paar mochten we daar ook een handje schudden en praten met Prinses Beatrix.

Al deze mensen dus meer gesproken en gezien als alleen maar voorbij gekomen, best bijzonder toch?

Welke beroemdheid heb jij wel eens ontmoet?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge