Tea Topic 70, Met wie zou je voor één dag willen ruilenNummer zeventig! Gewoon al 69 tea topic vragen beantwoord en nu dus nummer zeventig, de tijd gaat snel! Er zijn nog wel aardig wat vragen, ik ben volgens mij nog niet op de helft! Maar of ik echt alle vragen ga behandelen? Ik denk het niet, voor nu wel weer een leuke vraag!

De Tea Topic vraag luidt: “Met wie zou je voor één dag willen ruilen?”

 

Tea Topic: Met wie zou je voor één dag willen ruilen?

Er zijn wel wat mensen waar ik eens mee zou willen ruilen, de reden hiervan is dat ik gewoon (te) nieuwsgierig ben. Waar ben ik dan zo nieuwsgierig naar? Eigenlijk wel naar hele ‘gewone’ dingen, maar gewoon eens een dagje ruilen lijkt me wel wat.

Nu zag ik bij andere die deze vraag hebben beantwoord dat ze vooral bij bekende personen zijn uitgekomen, bij mij schoot meteen iemand in mijn hoofd die dichtbij mij staat.

Dichtbij

Met wie dichtbij zou ik wel voor een dag willen ruilen? Met onze oudste dochter, ik ben benieuwd hoe het is om haar te zijn. Met name waar je tegen aanloopt, hoe dingen wel of niet binnen komen en hoe je daar dan mee om moet (leren) te gaan.

Ieder mens is uniek, iedereen is anders, laten we dat voorop stellen! Maar er zijn mensen bij wie het allemaal nog even wat ‘anders’ ligt. Zo ook bij onze oudste dochter, ik ben benieuwd hoe het is om haar te zijn, op haar manier dingen te beleven en ervaren. Wat zijn de dingen waar ze tegenaan loopt en wat zijn situaties waar het net even anders moet als ‘normaal’.

Met wie zou jij graag een dagje willen ruilen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge