Tea Topic #72Wat een lastige vraag deze 72ste tea topic! Als meest correcte antwoord zou je dan kunnen zeggen de dag dat de kinderen geboren zijn, maar dat was in geen van beide gevallen een hele mooie dag. Mooi omdat we papa en mama zijn geworden, maar het geheel ging niet vlekkeloos, dus nee… een mooie dag maar niet de mooiste wat dat betreft. Uiteraard wel de mooiste, liefste en schattigste kinderen op de wereld (om het een beetje goed te maken ;)), zo nu en dan tenminste. De mooiste dag, wat dan? Ons eerste huis? Huisdier? ‘Gewoon’ een mooie dag? Huwelijk?

De Tea Topic vraag luidt: “Wat was de mooiste dag van je leven?”

Het blijft lastig, er zijn zoveel mooie dingen! Ja de trouwdag, de geboorte van de kinderen en bepaalde dagen hebben we ook echt als zo bijzonder mooi ervaren… terwijl er dan eigenlijk niet echt iets heel speciaals was!

Tea Topic: Wat was de mooiste dag van je leven?

Ja, natuurlijk waren de dag dat we trouwde een mooie dag! En ja, uiteraard ook de dagen waarop onze kinderen zijn geboren waren bijzonder mooie dagen! Maar dat is zo cliché dat ik andere dingen wil vertellen over de mooiste dag, eigenlijk dagen van mijn, zeg ons leven!

Die ene dag waarop…

We de kinderen echt eens 100% zagen genieten! Vorig jaar maart gingen we naar Disneyland Parijs en Parijs, daar hebben we de kinderen echt intens van zien genieten. De allereerste dag gingen we ‘even snel’ kijken en toen was er een optocht in verband met St. Patrick’s day, onze dochters waren zo verrast en zo aan het genieten… wat was dat fijn om te zien en ervaren.

We hebben daar met elkaar heel erg van genoten, het was intens een besef en een ervaring van dat moment. De periode waarin we opkrabbelde van een hele lastige tijd, een tijd met veel ‘wat donkerdere dagen’.

Héél recent

Disney was dan ver weg, maar héél bijzonder in alle opzichten. Maar vorig weekend, met Hemelvaart hebben we het een stuk dichter bij huis ook meegemaakt. Wij als gezin, wij, de kinderen en Bono, onze hond op het strand.. genieten van de ondergaande zon en spelen in het water. De vrijheid, de zon en de wind voelen… daar zijn waar een aantal van ons gezin zich het prettigste voelen.

Het zand tussen mijn tenen, het water langs mijn voeten en de wind door mijn haren met bij mij mijn gezin met meisjes die intens genieten van alles wat het strand ze te bieden heeft. Dat zijn voor mij bijzondere dagen…

Natuurlijk!

De mooiste dag? Als ik moet kiezen zijn het twee dagen, de dagen waarop de kinderen zijn geboren… dat blijft bijzonder. Maar het zijn niet de meest fijne dagen van mijn leven, helaas. Dat maakt die dagen een stuk minder fijn om op terug te kijken, maar bijzonder zijn ze zeker!

Op de tweede plaats is onze trouwdag natuurlijk ook erg bijzonder, we hadden ooit het plan om helemaal niet te trouwen. Van mij hoefde dat allemaal niet zo, de man wilde wel graag trouwen en zo kozen we en middenweg. Wel een bruiloft maar geen groot feest, geen standaard jurk en trouwauto… gewoon even lekker anders en daardoor best bijzonder en daarmee ook een mooie dag!

Wat was voor jouw de mooiste dag van je leven (tot op heden)?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Wat ontzettend fijn om je kinderen zo te zien genieten! Ik zou ook echt niet weten wat de mooiste dag van mijn leven was. Ik bedoel, mijn trouwdag was mooi maar ook best stressvol. Ik zou denk ik ook meer gaan voor mooie dagen in het algemeen waarop ik van kleine dingen kon genieten.
    Astrid onlangs geplaatst…Wat doe ik zoal op dagbesteding?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge