Tea Topic 77 - Noem één raar ding aan jezelfZondag is Tea Topic tijd! De 77ste keer dat er een Tea Topic online komt… de vragen worden weer iets minder en ik moet inmiddels foto’s bewerken om de vraag op een theezakje te krijgen. Maar het lukt en we gaan nog een aantal weken door! Al hoop ik binnenkort toch weer nieuwe vragen tegen te komen, ook staat er een mailtje uit wat betreft de nieuwste batch vragen. Nu eerst het antwoord op Tea Topic 77!

De Tea Topic vraag luidt: “Noem één raar ding aan jezelf.”

Tea Topic: Noem één raar ding aan jezelf.

Eentje maar? Het is eigenlijk jammer dat er ‘maar’ één raar ding genoemd mag worden… ik heb wel meer rare dingen! Ben niet een gemiddelde wat dat betreft denk ik, er zijn gekke, rare en bijzondere dingen aan ieder mens, zo ook aan mij!

Het meest rare? Ik denk toch wel het getallen verhaal…

Het geluid van televisie of radio, graag op een even getal! Ja raar maar waar, het klinkt gewoon beter 😉

Maar ook het tanken, graag een mooi getal aan het einde van een tankbeurt! Bij voorkeur natuurlijk alles mooi maar lukt dat niet dan het bedrag.

Ook een mooie cijfer reeks, bijvoorbeeld met de kilometerstand of een andere rij getallen. Heerlijk als het gevoelsmatig ‘klopt’.

Raar of gewoon een beetje gek?

Beetje maf wel toch? Al weet ik dat er meer mensen zijn die dit hebben… zelfs in mijn omgeving! Dus of het echt iets raars is weet ik niet, maar het blijft ‘een beetje gek’.

Kan jij ook iets noemen wat raar is aan jezelf? Ben benieuwd!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

  1. Haha dat tanken herken ik heel goed. En raar aan mij? Ik kan je een hele lijst geven. Heb je even? Haha. Het meest rare is denk ik dat mijn kleding altijd moet matchen. groene top = groene schoenen. groene top met rode witte blauwe of zwarte schoenen kan echt niet in mijn hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge