Tea Topic - Zou je liever voor een dag koning zijn of voor een dag weer kindTea Topic zondag, het is al weer zover! Weer een week voorbij… de tijd vliegt! Dit keer een vraag die volgens mij al vanaf het begin op de theezakjes staat vermeld. Eén dag koning of kind zijn? Lastig, ik ben nieuwsgierig en zou wel een dagje koning, in mijn geval koningin willen zijn… maar weer een dagje kind lijkt me ook heerlijk! Moeilijke keuze weer!

De Tea Topic vraag luidt: “Zou je liever voor een dag koning zijn of voor een dag weer kind?”

Tea Topic: Zou je liever voor een dag koning zijn of voor een dag weer kind?

Voor een dagje weer kind zijn, het lijkt me heerlijk om weer eens kind te zijn… weinig verantwoordelijkheden, het zou fijn zijn als die ene dag dan geen schooldag zou zijn. Dat onbezorgde lijkt me heerlijk, gewoon weer even kind zijn.

Tegelijkertijd ben ik gewoon (te) nieuwsgierig naar hoe het leven van een royal er in het echt aan toe gaat. Een dagje koning(in) zijn zou het dan ook winnen bij deze vraag.

Een dag zien wat er allemaal op je af komt, wat je mee mag maken maar ook wat je verplichtingen zijn. En dan voor één dagje die ‘druk en verplichtingen’ lijkt me prima, ik zou weer een ervaring rijker zijn.

Wat zou jij willen? Koning of kind voor een dag?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge