Tea Topic - Wat is je favoriete snoep_01Een luchtige en eigenlijk makkelijk te beantwoorden vraag deze week in het Tea Topic… maar hé, ik zou Nathalie niet zijn als ik er niet weer langer antwoord van maak! Mijn favoriete snoep, maar er staat niet in de vraag wanneer ik wat lekker vond of vind!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is je favoriete snoep?

Tea Topic: Wat is je favoriete snoep?

Het eerste dat direct in me opkomt… Tony’s Chocolonely! Bijna alles wat ze maken dat lust ik… maar Karamel met zeezout! Mmmmm, alsof ik in een restaurant met drie sterren zit te eten. Haha, grapje, maar ik vind dat zo lekker die chocolade!

Maar behalve deze vind ik, geheel tegen mijn eigen verwachting in de puur, pecan met kokos ook wel lekker. Net als popcorn discodip overigens, okay niet zo lekker als de heerlijke reep in oranje verpakking, maar toch!

Dit is dus op dit moment mijn favoriete snoep, nou denk inmiddels wel een jaartje al. Maar wat was het daarvoor?

Als kind vond ik van die geel/roze schuimblokken lekker, salmiak lolly’s, spekken met chocolade of bijvoorbeeld trekdrop! Om maar te zwijgen over de beertjes zwart/wit (die ik stiekem nog wel lekker vind overigens)in die zakjes. Heb ook een aantal jaren geleden een periode gehad dat ik geen snoepjes of chocolade at, maar echt kon genieten van koekjes.

Eigenlijk zijn er best veel dingen lekker…. te lekker en niet zo verstandig! Maar ook ik neem toch echt af en toe eens wat lekkers, anders hou ik het echt niet vol!

Neem jij wel eens een snoepje, chocolade of koekje? En zo ja, wat neem je dan het liefste?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

10 comments

  1. Lastig!! Er is zoveel lekker. Chocolade is inderdaad heel lekker, maar ik vind van die zure staafjes ook echt heel lekker. Als ik naar de supermarkt ga weet ik nooit wat ik moet kopen, alles is zo lekker haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge