Tea topic 80, Ben je liever populair of ben je liever slim?Het is al weer zondag, de weken vliegen voorbij deze vakantie! Op zondag is het weer tijd voor een Tea Topic, dit keer nummer 80. Dit keer ‘prikte’ is blindelings een vraag uit een lijstje dat ik ooit van Pickwick mocht ontvangen met alle beschikbare vragen. Dit keer een vraag waar ik niet zo heel veel mee kan en waarbij het antwoord volgens mij redelijk voor de hand ligt.

De Tea Topic vraag luidt: “Ben je liever populair of ben je liever slim?”

Tea Topic: Ben je liever populair of ben je liever slim?

Populair?

Doe mij maar populair dan…. Niet dus, ik hoef niet zo nodig zelf in de spotlight te staan! Met populariteit gaat vaak ook meer als gemiddeld aandacht gepaard… en daar pas ik zeker voor.

Het enigste moment dat ik wel dergelijke dingen doe is als het in het belang van iets of iemand anders is. Voor een groep staan iets vertellen? Voor een camera iets doen? Nee, liever niet! Laat mij maar verhaaltjes schrijven achter de laptop wat dat betreft.

Als de aandacht niet voor mij persoonlijk is maar gericht is op bijvoorbeeld voor Speelgoedbank Wageningen, ja dan sta ik voor een groep of camera iets te vertellen. Dat doet me niet zoveel, dan is het in het voor de Speelgoedbank bijvoorbeeld en daar gaat het om.

Doe mij maar slim!

Als ik werkelijk zou kunnen kiezen zou ik zeker voor slim kiezen, dat is gewoon op meerdere vlakken inzetbaar! Slimmer in mijn werk, slimmer in dingen bedenken, opzetten en doen dat lijkt me heerlijk. Helaas heb je geen invloed op hoe slim je ‘van nature’ bent. Maar bijleren kan natuurlijk altijd, dat is ook wel wat waard!

Van nature slimmer zijn zou ik wel graag willen… kan altijd van pas komen, zelfs om populair(der) te worden als je dat al zou willen!

En jij? Wat zou jij liever willen zijn? Slim of populair?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge