Tea Topic 81 - Ben je liever lang en dik of kort en atletischWeer prikt ik ‘blind’ een tea topic uit de lijst die ik heb, net als vorige week is het weer een vraag waar je eigenlijk geen bal aan hebt. Daar ik heb besloten niet meer te kiezen maar ze de komende tijd gewoon te prikken heb ik even geen keuze en beantwoord ik de vraag gewoon! De vragen die mijn voorkeur hadden zijn volgens mij ook onderhand allemaal wel geweest… 

De Tea Topic vraag luidt: “Ben je liever lang en dik of klein en atletisch?”

Tea Topic: Ben je liever lang en dik of klein en atletisch?

Haha, uit twee minder idealen kiezen? Waarom niet ‘gewoon’ lang en atletisch? Dat lijkt me nou perfect namelijk! Het zijn voor mijn gevoel twee uiterste, op dit moment zie ik mezelf eerder als klein en dik… de twee slechtste van de twee opgegeven opties. Al worden de kilo’s langzaamaan weer iets minder, het is nog altijd niet ‘slank’ of hoe je het ook wil noemen.

Kortom, nu dus kort en dik… ik zou wel graag klein en atletisch willen zijn als ik dat moet kiezen. Kort ben ik toch al en ja soms is het lastig of hebben mensen er opmerkingen over, maar dat is toch al zo. En atletisch, maar dan wel in balans, dus niet atletisch in de zin van doorgeslagen dat ik dagelijks zou hardlopen en krachttraining zou (willen) doen en daarom atletisch zou zijn.

Maar gewoon meer ‘klein en sportief’ dus gewoon dunner en wat ‘atletischer’ (lees sportiever uiterlijk)…. maar goed blijven dromen maar, verder als (flink door) wandelen zal voorlopig niet komen.

Wat zou jij het liefste willen zijn als je uit deze twee moest kiezen? Lang en dik of kort en atletisch?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge