Tea Topic #89 - ga je liever naar de zon of naar de sneeuw?Bijna was dit Pickwick Tea Topic er niet op tijd geweest, mijn laptop heeft het zwaar… elke dag weer denk ik, zou die opstarten of niet. Ik hoop het voorlopig nog even wel want er is gewoon geen geld voor een andere momenteel en zoveel verdien ik nu ook weer niet met het schrijven, bloggen en weet ik veel wat! Gisteren heb ik zelfs het stroom eraf gehaald en hem losgeschroefd, daarna weer in elkaar en toen startte hij weer op, gelukkig. Nu hopen dat het zo blijft! Nu terug naar het Tea Topic, nummer 89 vandaag!

De Tea Topic vraag luidt: “Ga je liever naar de zon of naar de sneeuw?”

Tea Topic: Ga je liever naar de zon of naar de sneeuw?

Eigenlijk kan ik super kort antwoord geven… liever naar de zon! Ik ben geen zonaanbidder maar wintersport hoef ik al helemaal niet. Een paar dagen sneeuw hier in Nederland is genoeg, daar mag het wel bij blijven wat mij betreft.

Sneeuw? Dan denk ik aan wintersport!

Als je vraagt of ik graag naar de sneeuw ga, dan denk ik meteen aan wintersport en nee, dat hoeft van mij niet. Ik ben het type dat direct weer een blessure heeft, dat komt gewoon niet goed. Ondanks dat ik relatief lenig ben zie ik me dat niet doen.

Deels zou het wel een ‘trauma’ kunnen zijn data ik liever niet naar de sneeuw ga. Ooit gingen we langlaufen in Duitsland met school, wat verschrikkelijk was dat. Door de sneeuw banjeren, dan nog die schoenen en latten aan en dan koubekken om vervolgens weer met die latten op je schouder door de sneeuw te modderen tot de plek waar je moet zijn.

Als ik dan denk aan wintersport… dan denk ik, laat mij maar kijken dan naar die sportieve mensen op een (verwarmd) terrasje met een lekkere kop koffie!

Naar de zon!

Wij zijn niet het type gezin dat zich een dag vermaakt aan het strand, nou ja misschien een dagje maar dan stop het wel. Maar dan liever niet bij 30 graden, gewoon als het een graad of 23 is, je gewoon nog kan lopen op het strand, er plek is op het terras bij de strandtent en je gewoon kan genieten van de rust.

Je doet mij geen plezier met een strandvakantie naar Turkije of Spanje. Laat mij maar gewoon genieten van het zonnetje kan ik wel waarderen. Ondertussen steden bekijken en leuke dingen ondernemen, ja dat is wel ‘ons’ ding!

Dus ja, liever de zon… maar wel met mate! We blijven Hollanders en die moeten iets te zeuren hebben 😉

Ga jij liever naar de zon of naar de sneeuw?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge