Tea Topic, nummer 90 alweer! Waar word je blij van...Deze week gewoon te weinig tijd gehad, voor mijn gevoel heb ik het vorige Tea Topic pas net beantwoord… de tijd vliegt gewoon tussen mijn vingers door. Eigenlijk door onze vingers, niet alleen bij mij maar gewoon bij ons gezin! De tijd gaat te snel en voor je het weet is er weer een week voorbij, het weekend gaat gewoon nog sneller! Het is nu aftellen naar het 100ste Tea Topic!

De Tea Topic vraag luidt: “Waar word je blij van?”

Tea Topic: Waar word je blij van?

Met enige regelmaat komt er een Blije Blog online op deze blog, daarin deel ik veel blije momentjes. Dingen, gebeurtenissen en belevingen waar ik van kan genieten en waar ik echt oprecht blij van word! Dit keer geen heel verhaal, maar gewoon kort en krachtig dat waar ik blij van word!

♥ Dagjes uit met het gezin ♥

♥ Als de meiden heerlijk samen spelen ♥

♥ Met een vriendin erop uit ♥

♥ Lekker dansen of lopen ♥

♥ Het huishouden op orde is ♥

♥ Foto’s maken ♥

♥ Instagram vullen met foto’s en het vermaken van volgers ♥

♥ Lekkere en goede kop koffie ♥

♥ De mogelijkheden die ontstaan door het bloggen ♥

♥ Lachende, gelukkige dochters ♥

♥ Een zonnige, droge dag ♥

 

Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd! Waar wordt jij blij van?  

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge