Tea Topic - Hoe zou je dag eruit zien als je miljonair wasStel dat je niet zou hoeven werken voor het geld, dat je bijvoorbeeld miljonair zou zijn, wat zou je dan de hele dag doen? Ik zou het wel weten! Ik hoefde dus niet zo heel lang na te denken om deze vraag van de 98ste tea topic te beantwoorden! Zou ik blijven werken? Zou ik leukere dingen gaan doen of totaal iets anders?

De Tea Topic vraag luidt: “Hoe zou je dag eruit zien als je miljonair was?”

Tea Topic: Hoe zou je dag eruit zien als je miljonair was?

Niet werken of niets doen elke dag weer zou niets voor mij zijn.  Ik ben iemand die echt graag bezig is en niet te veel stil wil zitten. Op dit moment voeren werken, het gezin en vrijwilligerswerk de basis van mijn activiteiten en bezigheden. Er zijn weinig momenten dat ik stil zit en echt niets doe, als ik zit dan ben ik toch weer aan het schrijven, lezen of zit ik met een haakwerkje.

Wat zou ik doen als ik miljonair was?

Dan zou ik mezelf waarschijnlijk verdrinken in leuker werk, vermoedelijk vrijwilligers werk. Gewoon omdat ik het maatschappelijke daarvan zo fijn vind. Hoe leuk zou het zijn als ik meer tijd en energie kan stoppen in de Speelgoedbank? Dat niet alles ‘even snel’ moet maar ik gewoon de tijd heb? Of wat vaker kan helpen bij de dansschool of bij de zwemvereniging? Of misschien zelfs op school…

Ik zou mijn huidige baan in ieder geval gedag zeggen, niet dat ik het niet leuk vind maar er zijn dingen die ik liever zou doen. Helaas zijn de activiteiten die ik fijn en leuk vind om te doen geen betaalde banen, maar goed als ik miljonair zou zijn zou het ook geen bal uitmaken!

Nou ja, dat dus… maar er is meer!

Stoppen met werken zou de eerste stap zijn als er genoeg geld zou zijn. Het feit dat er meer tijd is om voor de kinderen te kunnen zorgen en zelf mijn kinderen te begeleiden en te helpen met zaken waar zij vast lopen. Neem de (extra) zorg voor één van onze dochters, nu lopen we echt nog wel eens vast om alles te combineren dat zou dan een stuk makkelijker zijn.

Goed… we blijven dromen, aangezien we niet eens meedoen aan loterijen en andere kansspelen blijft het bij dromen!

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jij zou doen als je miljonair zou zijn!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge