Tea Topic - Wat zou je doen als je in één dag 1.000,-- euro mocht opmakenTerwijl ik de vraag prik voor deze Tea Topic besef ik me dat ik nog even moet gaan shoppen! Waarvoor shoppen? Voor de winactie die ik ga houden in de week nadat het 100ste Tea Topic online is gekomen. Honderd keer een vraag van Pickwick beantwoorden moet toch op zijn minst een feestje worden! Dat ik het überhaupt heb volgehouden verbaast me. Opnieuw beantwoord ik een ‘financiële’ vraag!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat zou je doen als je in één dag 1.000,– euro mocht opmaken?”

Tea Topic: Wat zou je doen als je in één dag 1.000,– euro mocht opmaken?

Als ik zomaar, zoveel geld mocht uitgeven… tja wat zou ik dan doen?

Het meest waarschijnlijk is dat ik de stad in ga en met teveel spullen voor de meiden terug kom! Zij willen nog graag Adidas Superstars, maar ook kleding kunnen ze wel gebruiken voor de komende maanden. De oudste groeit nu als kool en de jongste krijg een hele andere smaak.

De ene keer wil de jongste een feestjurk aan… maar dat alleen met feestjes! Normaal gesproken? Spijkerbroeken en dan het liefst met een lekkere sweater of een warm vest.

En voor jezelf dan?

Als ik echt voor mezelf dit geld zou uitgeven… dan zou ik eerst op zoek gaan naar een (extra) laptop, maar ook een flinke externe harde schijf en misschien ook nog wel iets om ‘vanzelf’ back ups te laten maken.

Stel dat er dan nog wat geld over is zou ik kijken naar schoenen, geschikt voor een ‘chique’ aangelegenheid maar ook casual te gebruiken. Schoenen is niet alleen het ‘ding’ maar ik wil ook geen zwart of bruin… iets van blauw of beige.

En verder… tja dan zal het toch uitgegeven worden aan kleding of andere leuke dingen, gewoon ‘los’ voor mezelf!

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jij zou doen als je € 1.000,– uit mag geven op één dag, dus vertel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge