Tea Topic, als je een uur gratis mocht shoppen, wat zou je dan kopen?Tea topic nummer 27 is een feit! Het wordt iets lastiger nu aangezien ik maar geen, voor mij nieuwe vragen krijg bij onze theezakjes! Dus pak ik ze van de site van Pickwick, maar er moet een plaatje bij soms pak ik die van de site maar soms bewerk ik een bestaande foto van mezelf.

De Tea Topic vraag luidt: “Als je één uur gratis mocht shoppen, wat zou je dan kopen

Tea Topic: Als je één uur gratis mocht shoppen, wat zou je dan kopen?

Leuk! Een uur gratis shoppen… wat zou ik dan kopen? In eerste instantie denk ik direct aan spullen voor de kinderen, als ik er wat langer over nadenk denk ik aan hele andere dingen, shoppen voor mezelf!

Eerste idee…

Toen ik de vraag voor de eerste keer las, dacht ik direct aan kinderschoenen, kleding en spullen die ze nodig hebben of willen hebben. Zo heeft de oudste een oude laptop die er inmiddels wat moeite mee heeft, terwijl zij er al flink wat huiswerk mee moet maken.

Maar denk ook aan schoenen en kleding bijvoorbeeld alvast in de volgende maten! Of alvast de cadeautjes voor de feestdagen, aangezien je in een uur best flink wat kan kopen.

Maar dan…

Bekruipt me het gevoel dat het ook wel lekker zou zijn om eens lekker ‘hypocriet’ voor mezelf te gaan shoppen, kleding of andere leuke dingen. Er zijn nog genoeg wensen die ik heb… ik zou erg graag een spiegelreflex camera willen hebben, ooit had ik die maar hij is helaas overleden!

Wat ik vooral erg lekker vind is een goede bak koffie, latte macchiato bijvoorbeeld, een volautomatisch koffieapparaat zou ook wel een leuk iets zijn! Maar als ik mocht kiezen of shoppen zou het toch de spiegelreflex camera van Canon zijn!

Als jij één uur gratis mocht shoppen, wat zou je dan willen hebben?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

  1. Wat leuk deze vraag! Ik weet zo gauw niet wat ik zou halen als ik één uur gratis mocht shoppen. Het eerste wat in me opkomt, zijn nieuwe hobbyspullen maar ik weet nog helemaal niet of mijn nieuwste hobby blijvend is. Misschien een smartphone. Die heb ik nog niet maar ik weet ook niet of ik ermee overweg kan, omdat ik blind en extreem onhandig ben. In één uur kan ik er natuurlijk ook een bluetooth-toetsenbord bij bestellen, dus dat dan. Mijn man zegt dat een smartphone vooral handig is voor onderweg maar mij lijkt hij leuk voor alle mobiele apps die niet op de computer beschikbaar zijn.
    Astrid onlangs geplaatst…Plekken waarheen ik tot nu toe op reis ben geweestMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge