Tea Topic - Maak je liever een bas- of strand wandelingHet is weer zondag,tijd voor een Tea Topic! Het blijft leuk om vragen te beantwoorden al merk ik dat sommige vragen het zelfde antwoord oproepen of een beetje dezelfde richting op gaan. Maar hé, we houden vol en we blijven antwoorden geven! Niet iedereen leest elke Tea Topic denk ik, nou ja dat weet ik eigenlijk wel zeker. Maar met de nieuwe batch vragen en de wetenschap dat er nog een nieuwe batch aankomt is het ook wel weer leuk!

De Tea Topic vraag luidt: “Maak je liever een bos- of strand-wandeling?”

Het is weer zo’n vraag waar je een kort en krachtig antwoord op kan geven… maar wat als je niet kan kiezen en de vraag weer eens anders gaat beantwoorden? Nou ja, precies dus! Er komt weer een ‘Nathalie antwoord’, je kan er weer alle kanten mee op!

Tea Topic: Maak je liever een bos- of strand-wandeling?

Mijn eerste reactie!

Strand, dat is wel zeker zo! Toch?

Tja en dan begin ik te twijfelen, ja ik hou van het strand en ik kan er intens genieten van de rust en ruimte. Letterlijk en figuurlijk, de ruimte om je heen (mits je niet op een zonnige warme dag gaat) en de ruimte en rust die het in mijn hoofd brengt. Tegelijkertijd vind ik het heerlijk in het bos, ook de rust en de geluiden die het met zich meebrengt, daar kan ik ook van genieten.

Lastige keuze dus weer!

Standwandeling

Keek op de weekEen strandwandeling, heerlijk! Op warmere dagen lekker vroeg of laat zodat de meeste zonaanbidders al zijn vertrokken. Maar het liefste ga ik als het tussen de 17 en 22 graden is, dan is het er heerlijk vertoeven voor de kinderen, onszelf maar ook voor de hond. Gewoon lekker zitten op het strand, voetjes in het water en genieten van de ondergaande zon. Daarna lekker wandelen over het strand, voeten in de zilte zee en zand tussen mijn tenen, dat is genieten!

Boswandeling

Keek op de week #22Wij wonen in Wageningen, daar is geen lekker stand langs de zee… maar wel zijn er bossen! Op een kwartier lopen van huis begint het bos, vanaf daar kan je alle kanten op. Dat is ideaal en lekker dicht bij! Voor je bij het bos bent loop je over De Eng, daar zijn vooral veel weilanden en volkstuintjes. Ook dat is mooi en leuk en best dichtbij!

Ook op De Eng en in het Bos geniet ik van de vogels, eekhoorntjes, maar ook van de ruiters ter paard en alle andere geluiden van de natuur.

 

Ik kan het niet…

Ik kan geen keuze maken, ik denk dat ik meer naar het strand trek omdat ik er niet woon. Ik geniet zo intens als ik op het strand ben, mijn gevoel is daar zo anders als hier. Stel dat ik daar zou wonen is het ‘gewoon’ en zou ik datzelfde misschien met het bos hebben.

Dus ik doe beide erg graag, eens strandwandeling is heerlijk en een boswandeling is ook fijn!

Wat doe jij het liefste? Een strandwandeling of een boswandeling?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge