Tea Topic - Zou je liever gedachten kunnen lezen of onzichbaar willen zijnHet begint bijna saai te worden… maar het is weer zondag dus een nieuwe Tea Topic vraag! Twee dingen die niet kunnen met elkaar vergelijken en kiezen, over dingen nadenken en dus fantaseren. Tja, nou ja het is dus een Tea Topic vraag en dus zal ik hem beantwoorden! Al zal het voor vaste lezers geen verrassing zijn aangezien ik wel vaker over dergelijk onderwerpen hebben geblogd.

De Tea Topic vraag luidt: “Zou je liever gedachten kunnen lezen of onzichtbaar zijn?”

Tea Topic: Zou je liever gedachten kunnen lezen of onzichtbaar zijn?

Er is er ééntje bij die mij af en toe wel goed zou uitkomen! En ja, ik zou er ook echt gebruik van maken… gewenst of ongewenst. Al is het om mijn nieuwsgierigheid weer rustig te krijgen, dus mensen wees gewaarschuwd!

Gedachten lezen

Soms lijkt het me wel grappig… en het is soms ook wel goed om van iemand te weten wat er in zijn of haar hoofd speelt. Sommige mensen zeggen niet zoveel en soms is het gewoon fijn om wat meer te weten. Maar goed, of ik daar nu blij van zou worden? Uiteindelijk niet denk ik, gedachten lezen zal ook niet iets zijn wat je aan en uit kan zetten maar wat gewoon zo is en niet anders zal worden.

Ik zou gek worden vrees ik! Dus… nee geen gedachten lezen voor mij!

Onzichtbaar willen zijn?

Dit lijkt me heerlijk! In meerdere opzichten, gewoon eventjes ‘niet gezien worden’ is ook wel lekker. Wandelen zonder tegen iedereen vriendelijk te hoeven zijn. Gewoon even ronddwalen en doen waar ik zin in heb zonder dat iemand me kan volgen… tja dat lijkt me wel iets!

Maar er is meer…

Soms zou ik graag mee willen kijken, hoe doen de meiden het in de klas of bij het sporten. Ook even meekijken als ze samen op de slaapkamer aan het spelen zijn, gewoon meekijken zonder dat ze het weten en zien hoe dat gaat. Zien of het echt zo gaat als mensen zeggen… het zelf zien zonder dat mijn aanwezigheid een reden is voor ‘gewenst’ gedrag.

Even meekijken in de klas van mijn oudste, zien hoe onze dochter reageert en handelt als er iets in de klas aan de hand is. Nu vertellen de leerkrachten ook veel, maar het liefste zou ik het als vliegje aan de muur of lekker onzichtbaar eens zelf willen bekijken!

Dan de jongste, het zelfde verhaal! Met haar type, een kind dat zorgzaam is maar ook rottigheid kan uithalen ben ik benieuwd hoe ze acteert in de klas. Een wat grotere en toch wel wat aanwezige klas, een klas waarin zij zich naar ons idee niet 100% prettig voelt maar het toch maar mooi doet!

Nieuwsgierig

De conclusie is dat ik gewoon (te) nieuwsgierig ben en graag veel wil weten, maar vooral zelf wil zien. Zien dat iets goed gaat of juist niet! Zien hoe het dan loopt en wat er anders zou kunnen… maar hé fantasie! Ik droom en fantaseer nog even lekker verder…

Wat zou jij het liefste gedachten kunnen lezen of onzichtbaar willen zijn?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

  1. Al zou ik wel eens willen in het hoofd van iemand anders kijken, toch lijkt het me heerlijk om onzichtbaar te zijn. Kijken hoe een ander werkt terwijl ik er niet ben, en al die dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge