Tea Topic - Wat is jouw kostbaarste bezitHet was een race tegen de klok, maar het Tea Topic komt ‘gewoon’ op zondag online. Het feit dat ik hem nog helemaal klaar moest zetten was me even ontgaan door alles wat ik dit weekend moest maar vooral ook wilde doen. Maar hé dit Tea Topic komt ‘gewoon’ op zondagmorgen online, hoe fijn! 

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is jouw kostbaarste bezit?”

Tea Topic: Wat is jouw kostbaarste bezit?

Mijn meest kostbare bezit… dat zijn er eigenlijk twee! En dan heb ik het niet zo zeer over materiële zaken, alhoewel ik het daar uiteraard ook even over ga hebben!

Het meest kostbaar

Mijn meest kostbare bezig zijn toch echt mijn meiden, al zijn ze niet mijn bezit… maar onderdeel van mijn leven. Zij zijn maar echt het meest kostbaar. Het meeste in mijn leven is vervangbaar, mensen en dieren is een ander verhaal. De meiden zijn uniek, ze zijn een onderdeel van mij en hun eigen persoonlijkheid, onvervangbaar!

Dus ja, verre van origineel.. maar het meest kostbaar zijn de meiden!

Materiële zaken

Als we het over de meest kostbare materiële zaken hebben is het wel even nadenken moet ik eerlijk zeggen. We hebben veel spullen, lang niet alles is financieel gezien kostbaar… we hebben geen belachelijk dure spullen of een kluis die ik mee zou willen nemen. Maar wat wil ik dan wel meenemen als er iets gebeurt? Dat is de vraag die ik mezelf stel als ik nadenk over het meest kostbare.

Na even nadenken gaan mijn gedachten toch vrij snel naar mijn laptop en externe harde schijven. Waarom? Daar staan alle foto’s op de zwangerschappen, geboortes, kinderen, vakanties en andere bijzondere gebeurtenissen. Wij zijn (helaas) niet van de fotoboeken maar wel van foto’s. Op een goede tweede plaats mijn mobiele telefoon, daar kan ik zoveel mee… contact houden met de mensen om me heen, foto’s maken, etc, etc.

Als we het over verdere zaken hebben is het een kettinkje wat ik eigenlijk altijd draag, dat hoort gewoon bij mij. Ik draag het dus altijd waardoor ik dat toch niet kan vergeten.

Wat is mijn kostbaarste bezit?

Op de eerste plaats de meiden, ondanks dat zij geen bezit zijn… zij zijn gewoon het meest kostbare en dierbare dat ik heb.

Als we het over materieel hebben is het op één de laptop en externe harde schijven en daarna mijn mobiele telefoon. Hoezo materieel ingesteld? Tja ik dus! Maar goed… nu ben ik natuurlijk benieuwd naar wat jouw meest kostbaarste bezit is.

Vertel! Wat is jouw meest kostbaarste bezit?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge