Tea Topic! Zou je liever de loterij winnen of de perfecte baan vinden?Een loterij vraag… ik hou daar wel van! Het is toch weer een keuze waar je over na gaat denken, wat als? En waarom dan? Dit keer dus een Tea Topic die je laat kiezen tussen het winnen van de loterij of het vinden van de perfecte baan. Het blijft een lastige keuze!

De Tea Topic vraag luidt: “Zou je liever de loterij winnen of de perfecte baan vinden?”

Tea Topic: Zou je liever de loterij winnen of de perfecte baan vinden?

Het vinden van de perfecte baan zou ook een mooie prijs zijn toch? En niet werken zou ook maar saai zijn, dus ik weet het niet precies wat ik liever zou willen.

De perfecte baan vinden

Volgens mij bestaat mijn perfecte baan niet, de dingen die ik leuk vind om te doen liggen zover uit elkaar dat het nooit zal gaan lukken. Daar zou ik bij voorbaat al de moed bij opgeven denk ik… misschien nog wel eerder als het winnen van de loterij 😉

Wat ook het geval is, is dat veel dingen die ik erg leuk vindt vooral door vrijwilligers gedaan worden. Dus de perfecte (betaalde) baan is daarmee wel verte zoeken, helaas.

De loterij winnen

Geld maakt niet gelukkig… maar het helpt wel! Stel dat ik de loterij zou winnen, dan hoef ik niet te werken om een bepaald gezinsinkomen te bereiken, want het geld is er dan al. Mits we dan genoeg zouden hebben gewonnen, anders klopt mijn gedachte al weer niet meer.

Goed, stel je wint veel geld in de loterij waardoor je niet voor het geld hoeft te werken. Zou dat in mijn geval betekenen dat ik meer zou kunnen gaan doen wat ik leuk vind. Wat het inkomen dan is, is namelijk niet meer interessant… het geld is er al en dan zou ik kunnen doen wat ik echt leuk vind!

Wat zou jij het liefste hebben de loterij winnen of de perfecte baan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. De loterij natuurlijk. Hoe leuk mijn baan ook is, het blijft wel werk. En als ik niet meer zou hoeven werken en mij toch zou gaan vervelen dan is er altijd genoeg vrijwilligerswerk te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge