Tea Topic 71, waar zou jij meer tijd aan willen bestedenKennelijk had ik een heel goed weekend, ik begon lekker met bloggen omdat ik daar gewoon zin in had! En was er volledig van overtuigd dat mijn Tea Topic voor de zondag klaar stond. Helaas was het dus niet zo! Sterker nog, het hele artikel was verdwenen, althans het concept stond er maar dat was het dan ook. Daarom nu, twee dagen te laat alsnog mijn Tea Topic van afgelopen week… beter laat dan nooit laten we maar zeggen!

De Tea Topic vraag luidt: “Waar zou jij meer tijd aan willen besteden?”

Tea Topic: Waar zou jij meer tijd aan willen besteden?

Al jaren heb ik last van te weinig uren in een dag… het zou mij wel wat lijken om een uurtje of vier minimaal meer in een dag te hebben zitten. Waarom? Om meer (leuke) dingen te kunnen doen!

Waar zou ik meer tijd aan willen besteden?

Toch wel aan het gezin op de eerste plaats, nu ben ik al vrij veel thuis bij de meiden of ze zijn bij me in de buurt. Maar wat meer uurtjes tijd om samen het huiswerk te maken, de meiden wegwijs te maken met ‘gewone’ dingen. Ook nog wat bijzondere dingen ondernemen, de (voor ons) niet alledaagse dingen.

Daarnaast zou ik me nog wat meer inzetten als vrijwilliger, helaas zit dat er gewoon niet in als ik het heb over tijd en geld. Er moet gewoon voor een baas gewerkt worden en daarnaast zitten onze dagen gewoon vol. Is het geen sporten van de meiden is het wel vrijwilligerswerk of gewoon werk. Me nog wat meer verdiepen in zaken en alles bij kunnen houden aan taken in plaats van het eens in de zoveel tijd bij te werken.

Goed, op de eerst plaats staat dus gezin, op de tweede plaats vrijwilligerswerk!

Waar zou jij meer tijd aan willen besteden?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

8 comments

  1. Ik zou meer tijd willen besteden aan het genieten van het lezen van een boek. De rust nemen ipv eerst alle ‘moet’ dingen afwerken om vervolgens helemaal kapot op de bank te ploffen. Ben er al mee bezig de laatste dagen 🙂

    1. Dat is ook wel herkenbaar inderdaad, hier is werk en vrijwilligers de boventoon… maar inderdaad ontspannen is ook wel iets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge