Tea Topic - Wat voor een muziek heb je het laatst geluisterd_01De 45ste Tea Topic op Veusteveul.nl! Hoe leuk is dat? En ik ben nog niet door de vragen die ik heb heen, afgelopen week kreeg ik weer een nieuwe toegestuurd. Mocht je een leuke vraag hebben, stuur het me gerust toe (nathalie@veusteveul.nl)! Misschien dat ik heb wel ga beantwoorden op de site! Hoe meer vragen hoe langer ik ermee door kan gaan! 

De vraag voor deze week luidt: “Wat voor muziek heb je het laatst geluisterd?”

 

Tea Topic: Wat voor een muziek heb je het laatst geluisterd?

Straks zal ik vertellen welke muziek ik het laatst heb geluisterd, sterker nog nu zit te luisteren! Eerst meer over de muziek waar ik naar luister.

Mijn muziek…. waar luister ik naar!

Het zal je verbazen, misschien ook helemaal niet trouwens. Maar ik hou echt van veel soorten muziek en genres! Op Spotify heb ik mijn eigen playlist staan. De muziek die ik daarin heb staan zijn liedjes van Boudewijn de Groot maar ook van Norah Jones en Meat Loaf. Kortom… het gaat echt alle kanten op!

Wat ik ook heerlijk vind zijn die lijsten met muziek uit de jaren ’80 en ’90, praktisch elk liedje ‘ken’ ik wel.  Niet altijd letterlijk. Maar ook gewoon de radio vind ik leuk, radio538 maar soms ook SlamFM, QMusic of Sky. De soort zender hangt een beetje af van wat er dan op dat moment voor een programma op is of ik wat voor een stemming ik ben.

Waar luisterde ik de afgelopen dagen naar?

De afgelopen week heb ik veel radio en muziek geluisterd, op het werk maar ook thuis! Thuis was het veelal radio 538, maar ook luisterde ik via Spotify een album van Veldhuis en Kemper, ERA en Gary Jules. Daarnaast mijn eigen playlist met liedjes die ik erg kan waarderen en een grote diversiteit aan artiesten.

Artiesten die in mijn playlist staan zijn onder andere Blof, Acda en de Munnik, Marco Borsato, Veldhuis en Kemper, Norah Jones, Michael Jackson, Technohead, Foolsgarden, Meat Loaf, Lisa Hordijk, Colbie Caillat, Maaike Ouboter, Kenny B, De Dijk, Claudia de Breij, Kane, Ilse de Lange, Chris Hordijk, Anouk, Di-Rect, Alain Clark, Dotan, Frank Boeijen, Stef Bos, The Scene, Sam Hunt, Ed Sheeran, Party Animals en Caro Emerald.

Dit was uit mijn hoofd… er zullen er waarschijnlijk nog meer in staan, maar dat komt even niet zo in me op. Maar ik wordt er dus blij van om liedjes te horen die ik leuk vind en dan gewoon allemaal door elkaar!

Mijn playlist_Marco BorsatoWaar luister ik of eigenlijk wij nu naar?

Vanmorgen besloten we dat we geen televisie aan zouden zetten, de meisjes deden even een spelletjes op hun tablet en ik ging even aan dit artikel! En ondertussen zetten we spotify aan met onze ‘I love it! Marco Borsato’ afspeellijst!

Wij luisteren naar een lijst met 273 nummers van Marco Borsato, afkomstig van 16 cd’s en de lijst duurt 20 uur en 16 minuten!

Naar welke muziek luister jij graag? Als je nu naar iets luistert welke muziek is dat dan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge