Tea Topic - Welke superkracht zou je willen hebbenTea Topic nummer elf! En deze keer ging ik (bijna) de mist in… normaal gesproken plan ik dit topic van te voren in, vandaag stond er eigenlijk een heel ander blogje klaar. Kennelijk ben ik wat in de war met de dagen! Het ingeplande blogje naar morgen gezet en mijn Tea Topic klaar gemaakt! Hierbij dus Tea Topic #11!

De Tea Topic vraag luidt: “Welke superkracht zou je het liefst willen hebben?

Tea Topic: Welke superkracht zou je het liefste willen hebben?

Best lastig als je er werkelijk één uit zou mogen kiezen! Er zijn zoveel dingen die fijn en handig zouden zijn.

Een klik van je vinger

Een klik van je vinger en…Met één klik van je vingers het huishouden op orde hebben lijkt me wel wat, alles gewassen, gevouwen/gestreken de kas in. De stof verdwijnt als sneeuw voor de zon, heerlijk toch?

Twee Nathalie’s

Voor mijn omgeving misschien iets minder, maar misschien toch de mogelijkheid om me op te splitsen of te klonen. Op die manier zou ik domweg meer dingen kunnen doen! Nu loop ik zo nu en dan klem en zijn er twee dingen die ik moet doen of leuk vind op één moment, hoe fijn zou het zijn om mezelf te kunnen splitsen of klonen?

Snel vervoer

Vliegen is ook nog wel een optie, maar dan wel zo dat ik mensen mee kan nemen. Niet in een vliegtuig maar gewoon zelf vliegen, waarom vliegen? Omdat ik dan sneller ergens bent en ik geen grote liefhebber ben van autorijden.

Stiekem aanwezig zijn

Verschrikkelijk nieuwsgierig, dat ben ik! Maar daarnaast lijkt het me ook gewoon handig om zonder dat ze me kunnen zien aanwezig te zijn. Even in de klas van de kinderen meekijken, waar gaat het niet lekker? En dan dus niet horen van de leerkracht of mijn kind maar het zelf zien. Maar ook zonder dat ze mijn aanwezigheid opmerken meekijken bij een bekend persoon of bij iemand me een hele drukken en/of zware baan.

Maar wat zou ik nu het liefste kiezen?

Ik kan niet kiezen tussen onzichtbaar zijn op commando of mezelf kunnen klonen, ze lijken me beide wel handig als het mogelijk zou zijn 😉

Als jij je fantasie de vrije loop laat gaan, wat zou jij dan voor een superkracht willen hebben?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge